Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση εργασίας Κουκουδάκη και Λέκκα για την αντιπυρική, αντιπλημμυρική και αντισεισμική προστασία της Ύδρας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Αυγούστου μεταξύ του Δημάρχου Ύδρας Γιώργου Κουκουδάκη και του Καθηγητή Δυναμικής, Τεκτονικής, Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Καταστροφών, Ευθύμιου Λέκκα.

Συζητήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα και οι απαιτούμενες ενέργειες για την καλύτερη αντιπυρική, αντιπλημμυρική και αντισεισμική προστασία της Ύδρας.

Παραβρέθηκαν ο Προϊστάμενος του Εθελoντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ύδρας Ιωάννης Γκανασούλης, ο Αναπληρωτής Παύλος Κόκκος, η Πρόεδρος του Δ.Σ. Αναστασία Μαυρομάτη, οι Αντιδήμαρχοι Μανώλης Καραμήτσος και Μαίρη Κάτσικα, η Δημοτική Σύμβουλος Ειρήνη Μπελέση κ.α.

Απόψε στις 21:00 το βράδυ στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη ο κ. Λέκκας θα μιλήσει για την κλιματική κρίση και τις φυσικές καταστροφές.

Στην ίδια εκδήλωση θα βραβευτούν τα στελέχη των υγειονομικών μονάδων και των σωμάτων ασφαλείας του Νησιού μας για την συνδρομή τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης ευχαρίστησε τον Ταξίαρχο ε.α. Γεώργιο Καρρά για την σημαντική συνδρομή του και στην σημερινή συζήτηση για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών στο Νησί μας.

synlekka2