Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βραβεύσεις από τον Δήμαρχο Ύδρας Γ. Κουκουδάκη για την καταπολέμηση της πανδημίας και την συνδρομή στις πυρκαγιές

Το Σάββατο 28 Αυγούστου στο πλαίσιο των "Κουντουριωτείων 2021" ο Δήμος Ύδρας βράβευσε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νησιού για την συνδρομή του στην καταπολέμηση της Πανδημίας και την επίτευξη μεγάλου ποσοστού εμβολιασμού μεταξύ του τοπικού πληθυσμού.

Βραβεύθηκε επίσης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Μαίρη Κάτσικα για τον καθορισμό και συντονισμό των ραντεβού εμβολιασμού. Στην ίδια εκδήλωση, η οποία πλαισιώθηκε και από διάλεξη του Καθηγητή Ευθύμιου Λέκκα με θέμα τις φυσικές καταστροφές, βραβεύθηκαν τα σώματα ασφαλείας και το τοπικό εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο για την συνδρομή τους στην άμεση κατάσβεση τεσσάρων πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν εντός ενός μηνός στο νησί.

Αξίζει να σημειωθεί και η βράβευση του Λιμενάρχη Ύδρας Πλωτάρχη Λ.Σ. κ. Γαβριήλ Χαραλαμπίδη, ο οποίος μαζί με τα στελέχη του Λ.Σ. συνδράμει με μεγάλο ζήλο στις διακομιδές των ασθενών με Covid-19, ενώ παράλληλα προσέφερε από την πλευρά του σημαντικές υπηρεσίες στον τομέα της κατάσβεσης των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στην Ύδρα.

Στους βραβευθέντες επιδόθηκε το επετειακό μετάλλιο του Δήμου Ύδρας για τη συμπλήρωση διακοσίων χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης δήλωσε ότι: "Τα λίγα κρούσματα του ιού covid 19 και η εντυπωσιακή, από αριθμό επισκεπτών τουριστική περίοδος στο Νησί μας, οφείλεται φέτος και στην προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων στους οποίους οφείλουμε ευγνωμοσύνη. Η εν λόγω εκδήλωση διοργανώθηκε από την ΚΕΔΥ της οποίας την Πρόεδρο κ. Αικατερίνη Μαραγκού, το προσωπικό της και τα Μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου ευχαριστούμε."

ekddimou1.jpg ekddimou2.jpg ekddimou3.jpg

vrav0.jpg vrav1.jpg vrav2.jpg

vrav3.jpg vrav4.jpg