Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημάρχου Ύδρας τον Μητροπολίτη ΕΦΡΑΙΜ εκπροσώπησε ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός

Ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου της Ι. Μητρόπολης Ύδρας ότι:

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας η παρουσίαση του Βιβλίου του κ. Δημάρχου Ύδρας, Γεωργίου Ε. Κουκουδάκη υπό τον τίτλο: " η ΥΔΡΑ του 1821 - Ανταρτοπόλεμος στην Θάλασσα ", των εκδόσεων Ι.ΣΙΔΕΡΗ.
Ομίλησαν οι κ. Άγγελος Συρίγος, Υφυπουργός Παιδείας και θρησκευμάτων, κ. Στυλιανός Πέτσας,Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, κ.Ανδρέας Γκούρας ,Σύμβουλος πρεσβείας Α' Υπουργείου Εξωτερικών, κ.Παναγιώτης Ράππας, Σκηνοθέτης- Ζωγράφος και ο κ. Κωνσταντίνος Μπεράτης, Πολιτικός Επιστήμονας.
Συντόνισε η κ. Άννα - Μαρία Κοφίτσα, Διεθνολόγος- Δημοσιογράφος.
Τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. ΕΦΡΑΙΜ εκπροσώπησε ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π.Νεκτάριος Δαρδανός όστις και χαιρέτησε την εκδήλωση και μετέφερε τις πατρικές και συγχαρητήρια ευχές του Σεβασμιωτάτου.
Παρέστησαν επίσης ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π.Ακίνδυνος Δαρδανός, Πατέρες της Νήσου, οι αρχές του τόπου ο Βουλευτής κ.Μανωλάκος και πολυπληθές ακροατήριο.
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ι.ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
parviv2.jpg parviv3.jpg parviv4.jpg

parviv5.jpg parviv6.jpg parviv7.jpg

parviv8.jpg parviv9.jpg parviv91.jpg

parviv92.jpg parviv93.jpg parvivl1.jpg

Σχετικά Άρθρα