Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Χριστίνα Ζαραφωνίτου στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης του Υπουργείου

Την Ελληνική Εταιρεία Εγκληματολογίας εκπροσώπησε με την ιδιότητα της Αντιπροέδρου η Καθηγήτρια Εγκληματολογίας Χριστίνα Ζαραφωνίτου, στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης του Υπουργείου.

Η κ. Ζαραφωνίτου δήλωσε σχετικά:

"Είχα την τιμή να εκπροσωπήσω, με την ιδιότητα της Αντιπροέδρου, την Ελληνική Εταιρεία Εγκληματολογίας στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, στο πλαίσιο συζήτησης για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης «Τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης». epitr11121

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Εταιρείας μας για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία και πρέπει να πω ότι αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση για την αποδοχή της πρότασής μου να συμπεριληφθούν οι ηλικιωμένοι στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που πρέπει να έχουν αυξημένη προστασία από τον εισηγητή της πλειοψηφίας κ. Κ. Καραγκούνη. Ευχαριστώ τους εκπροσώπους και των άλλων κομμάτων για τις ερωτήσεις και ελπίζω να εισακουσθούν και οι λοιπές προτάσεις μας.

Παρακολουθήστε στο κανάλι της Βουλής ολόκληρη τη συνεδρίαση - Η Κα Ζαραφωνίτου μιλάει στο σημείο της ώρας 1.22'

Σχετικά Άρθρα