Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Squid Game 2η σεζόν: Υπάρχει τρόπος να επιστρέψει η "Παίκτρια 067";

Σε μια αποκάλυψη που ανατρέπει όλα τα δεδομένα για το τι να περιμένουμε στη 2η σεζόν του Squid Game -όταν και όποτε έρθει- προχώρησε ο δημιουργός του σόου.

Η σειρά φαινόμενο του Netflix που μαγνήτισε τα βλέμματα των θεατών παγκοσμίως θα επιστρέψει και ο Hwang Dong-hyuk έριξε τη "βόμβα" για το ενδεχόμενο επιστροφής της αγαπημένης του κοινού "Παίκτριας 067" ή όπως είναι το πραγματικό της όνομα Hoyeon Jung.

Απαντώντας σε μια ερώτηση του Deadline στο πλαίσιο των PGA Awards ο Hwang είπε ότι "οι περισσότεροι χαρακτήρες είναι νεκροί" αλλά θα "προσπαθήσει να φέρει κάποιους από αυτούς πίσω για τον 2ο κύκλο.

Εκείνη την ώρα περνούσε από δίπλα του η HoYeon Jung που υποδύεται την "Kang Sae-byeok" στη σειρά και ο Dong-hyuk είπε χαρακτηριστικά:

Ας πούμε ότι ίσως να έχει μια δίδυμη αδερφή, θα δούμε.

Με την Hoyeon να προσθέτει: "Θα μπορούσα να αλλάξω το χρώμα των μαλλιών μου. Να κάνουμε λίγη πλαστική χειρουργική." Αναφερόμενη φυσικά στην σκηνή του φινάλε που ο Παίκτης 456/Seong Gi-hun του Lee Jung-jae έβαψε κόκκινα τα μαλλιά του.

Για να δούμε τι επιφυλάσσει ο δημιουργός του Squid Game για τη 2η σεζόν του σόου, η οποία ακόμα δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πηγή: unboxholics.com