Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με επιτυχία η Ύδρα στη διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia

Mε επιτυχία και πολλές εποικοδομητικές επαφές πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της Ύδρας στη διεθνή έκθεση τουρισμού 33η Philoxenia που έλαβε χώρα στο συνεδριακό εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης από τις 10 μέχρι τις 12 Νοεμβρίου.

Η Ύδρα εκπροσωπήθηκε στην έκθεση και φέτος από τον Δήμαρχο Ύδρας Γιώργο Κουκουδάκη και την δραστήρια Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ύδρας, Μαρία Κλαδάκη-Πιερρουτσάκου.

Η κα Κλαδάκη είχε αρκετά ραντεβού σε ειδική αίθουσα και για σημαντικό χρόνο με ξένους πράκτορες και δημοσιογράφους αξιοποιώντας τις επαφές της για μια ουσιαστική επικοινωνία.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Κουκουδάκης στο περιθώριο της έκθεσης δήλωσε ότι: "Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί από καιρό, παρουσιάσαμε την Ύδρα μας σε έναν εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό (ΕΡΤ 3) και σε έναν περιφερειακής εμβέλειας, (ENA Channel), ενώ μοιράστηκε το τουριστικό φυλλάδιο του Δήμου μας σε δεκάδες επαγγελματίες του τουρισμού. Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε για την προβολή του Νησιού μας έχουμε πάντα δίπλα μας την Περιφέρεια Αττικής και ιδιαίτερα την περιφερειακή Σύμβουλο εντεταλμένη για θέματα τουρισμού κ. Ελένη Δημοπούλου. Πολλά πράγματα σε αυτόν τον τομέα δεν θα είχαν γίνει επίσης χωρίς τη συμβολή και ουσιαστική συνδρομή της Ένωσης Ξενοδόχων Ύδρας και ιδιαίτερα χωρίς τη συνεισφορά της Προέδρου της κ. Μαρίας Κλαδάκη την οποία και ευχαριστούμε."

Την έκθεση επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στα περίπτερα από τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo η υπουργός Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά.

IMG_1595.JPG IMG_1603.JPG IMG_1621n.JPG

Σχετικά Άρθρα