Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ. Κουκουδάκης και Μ. Κάτσικα στη Διεθνή έκθεση Τουρισμού World Travel Market στο Λονδίνο

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market στο Λονδίνο συμμετείχε η Ύδρα μέσω του Δήμου ως συνεκθέτης της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Μαίρη Κάτσικα, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ύδρας συναντήθηκε μεταξύ άλλων με επαγγελματίες του τουρισμού, παρουσίασε την Ύδρα ως τουριστικό προορισμό στην Ελληνική Τηλεόραση του Λονδίνου και συζήτησε με εκπροσώπους της Ελληνικής Πρεσβείας και του γραφείου του ΕΟΤ στο Λονδίνο για την καλύτερη προβολή της Ύδρας στην Αγγλική αγορά.

Ο Δήμαρχος ευχαριστεί την Περιφέρεια Αττικής για την φιλοξενία στο περίπτερό της και ειδικότερα τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη και τον εντεταλμένο σύμβουλο τουρισμού κ. Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Επίσης για τη δεύτερη μέρα 5 Νοεμβρίου ο κ. Κουκουδάκης δήλωσε: "Συνεχίσαμε τις συναντήσεις με επαγγελματίες του τουρισμού, παρουσιάσαμε την Ύδρα μας ως τουριστικό προορισμό στο Ελληνικό Ραδιόφωνο του Λονδίνου (μόνο στο Λονδίνο ζουν 500.000 Έλληνες) και μιλήσαμε σε δημοσιογράφους του τουρισμού. Ευχαριστώ θερμά την Αντιδήμαρχο Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων κ. Μαρία Κάτσικα για την ακούραστη παρουσία της στην έκθεση και τη συνδρομή της στην προώθηση της Ύδρας μας, το Μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου μας κ. Άννα Μαρία Δρακοπούλου για την βοήθεια που μας προσφέρει με την πολύτιμη εμπειρία της στον χώρο της ημερήσιας κρουαζιέρας και του τουρισμού γενικότερα καθώς και την κ. Φρόσω Σκουλή για την συμπαράσταση και ενίσχυση της προσπάθειας μας."

kouklondino1

kouklondino3

Σχετικά Άρθρα