Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Γάμος στην Ύδρα - Wedding in Hydra

  • Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015 12:30
  • 1'

Ύδρα... Ένα νησί βγαλμένο από το όνειρο! Ένα τοπίο ειδυλλιακό, με αυθεντικές εικόνες, που σου μαγεύουν το μυαλό. Ένα νησί της Ελλάδας απαλλαγμένο από τροχοφόρα, που είναι έτοιμο να σου χαρίσει ζωηρές, χαρούμενες και αξέχαστες στιγμές... Ένας τόπος ιδανικός για να είναι ο γαμήλιος προορισμός σου!
Εδώ στην Ύδρα η ευτυχία σου μπορεί να αποκτήσει πραγματικό νόημα και η αγάπη για τον σύντροφό σου να επισφραγιστεί με τον υπέροχο γάμο σας!
Παντρέψου σε ένα γραφικό εκκλησάκι ή ακόμα στο Δημαρχείο του νησιού. Περπάτησε με τον συντροφό σου στα καλντερίμια, διάλεξε ένα γαϊδουράκι ή ένα άλογο να σε μεταφέρει στην εκκλησία ή ταξίδεψε με παραδοσιακές βάρκες και καΐκια. Γευμάτισε στο πιο εκλεπτυσμένο εστιατόριο μαζί με τους καλεσμένους σου, αγνάντεψε το ηλιοβασίλεμα μαζί με το ταίρι σου.

Διάλεξε μια ρομαντική διαμονή στο υπέροχο αρχοντικό, φωτογραφίσου και κράτα για πάντα δυνατές αυτές τις μοναδικές εικόνες της αγάπης σου! Γίνε η πρωταγωνίστρια σε έναν τόπο που η δική σου ευτυχία, η δική σου ένωση με τα δεσμά του γάμου, θα είναι χαρά και γιορτή για όλο το φιλόξενο νησί.
Για τον γάμο στην Ύδρα επίλεξε τον κατάλληλο φωτογράφο Wedding Photographer  που γνωρίζει από ανάλογες περιστάσεις.

Για έναν γάμο σχεδιασμένο για κάθε γούστο και επιθυμία, με πρωτότυπες ιδέες από ειδικούς, προσαρμοσμένο στις δικές σου απαιτήσεις και κυρίως χωρίς απρόοπτα...
Παντρέψου στην Ύδρα και κλείσε το μάτι σε μια έξυπνη επιλογή, που θα σου αφήσει υπέροχες αναμνήσεις, όσο υπέροχη είναι και αυτή η σπουδαία στιγμή των αμοιβαίων όρκων αγάπης!