Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κ. Μητρόπαπας: To SwimRun που θα γίνει στην Ύδρα και πρώτη φορά στην Ελλάδα θα συναρπάσει τους πάντες

Μεγάλη γιορτή διοργανώθηκε για την Κολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης (O.W.S.) στην αίθουσα diaplousTraining Experience Concept.

Η βραδιά που παρουσίασε η δημοσιογράφος Γκρέτα Λυμπεροπούλου (ειδική συνεργάτιδα της TRIMORE και της XTERRAGreece), άνοιξε με πλάνα και από τους 58 αγώνες που διοργανώθηκαν το 2017 και εξελίχθηκε σε ένα πάρτι.
Η Trimore είναι η ομάδα που έχει αναλάβει τους αγώνες Swim Run που πρόκειται να γίνουν στην Ύδρα στις 16,17,18 Νοεμβρίου 2018.
O επικεφαλής της ομάδος TRIMORE και XTERRA Racedirector, της εταιρείας diaplous s.s.d.a GmbH, Κωνσταντίνος Μητρόπαπας δήλωσε, αναφερόμενος και στο νέο event, τους αγώνες SwimRun της Ύδρας: «Θέλουμε να καθιερώσουμε το γεγονός της βράβευσης. Το να μαζεύονται οι άνθρωποι της κολύμβησης από τις θάλασσες, μέσα σε μια υπέροχη αίθουσα και να γνωριζόμαστε καλύτερα είναι μια ευτυχισμένη στιγμή της Trimore και της Xterra που είναι ο αθλοθέτης.

Η φετινή χρονιά μας επιφυλάσσει τουλάχιστον τους 58 αγώνες που έγιναν το 2017 συν τους καινούργιους που σχεδιάζονται. Εμείς ως διοργανωτές, έχουμε κολυμβητικούς αγώνες XTERRA στην Β. Ελλάδα και στη Βουλιαγμένη, τους δημοφιλείς αγώνες τριάθλου και O.W.S. στη Σύρο και ένα καινούργιο event στην Ύδρα, το SwimRun το οποίο θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πρόκειται να συναρπάσει τους πάντες και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό.»

Σχετικά Άρθρα