Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Στις 24-26 Νοεμβρίου οι αγώνες Trimore SwimRun Hydra 2023

  • Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 19:43
  • 1'
Λίγες μέρες απομένουν για το Trimore SwimRun Hydra 2023. Συγκεκριμένα οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην Ύδρα στις 24-26 Νοεμβρίου.

Το SwimRun είναι ένας αγώνας με πολλές ιδιαιτερότητες και προκλήσεις. Συμμετέχουν αθλητές σε ζευγάρια, τα οποία διαγωνίζονται σε εκτός δρόμου διαδρομές τρεξίματος και κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης, με συνεχείς εναλλαγές από το ένα άθλημα στο άλλο, δεμένοι μεταξύ τους με ελαστικό σκοινί.

Η πρώτη εφαρμογή του σπορ στην Μεσόγειο, ξεκίνησε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ύδρα το Νοέμβριο του 2018. 


Οι συντελεστές του SwimRun θα πουν για τoυς αγώνες:

1. Στο SwimRun η φιλοσοφία και η πράξη είναι να αποτελούμε όλοι (αθλητές, εθελοντές, διοργανωτές, θεατές) μια μεγάλη ζεστή παρέα, πέρα από ανταγωνισμούς και έγνοιες.
2. Ο κάθε αθλητής, είναι ξεχωριστός νικητής. Γίνεται παρουσίαση κάθε ενός ζευγαριού πριν την εκκίνηση, κόβει την κορδέλα του τερματισμού, τον περιμένει μια αγκαλιά από διοργανωτές και συναθλητές.
3. Έχεις τον άνθρωπό σου δίπλα κάθε στιγμή. Ζεις το εμείς πέρα από το εγώ, σε κάθε του πτυχή. Έχεις κάποιον να νοιάζεται για σένα, να μιλάς. Βοηθάς και βοηθιέσαι. Δεν είσαι ποτέ μόνος. Μαζί στα δύσκολα, στη νίκη αλλά και την εγκατάλειψη, αν χρειαστεί, ως κοινή απόφαση για να προστατέψεις τη ζωή σας.
4. Ζεις μέσα στη φύση, την προστατεύεις και σου προσφέρει απίστευτα συναισθήματα.
5. Είναι μια δύσκολη δοκιμασία, που σε φέρνει στα όριά σου και μαζί με το ζευγάρι σου αποφασίζετε να τα ξεπεράσετε. Τις στιγμές που ξεπέρασες τον εαυτό σου, δεν τις ξεχνάς ποτέ.
Δήλωση Συμμετοχής: https://raceid.com/en/races/9661/about

Περισσότερα εδώ