Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Με χαμόγελα και αναμνηστικά μετάλλια οι «Αθλοπαιδιές Δήμου Ύδρας 2024»

  • Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 19:51
  • 1'
Με χαμόγελα και αναμνηστικά μετάλλια γέμισε την Παρασκευή 26/04/2024 το γήπεδο της Ύδρας.
Στο πλαίσιο της προαγωγής του αθλητικού ιδεώδους και της φυσικής αγωγής, ο Δήμος Ύδρας σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Πειραιά, την ομάδα Φυσικής Αγωγής, το Γυμνάσιο και Λύκειο Ύδρας, διοργάνωσε την αθλητική εκδήλωση «Αθλοπαιδιές Δήμου Ύδρας 2024» για τους μαθητές/μαθήτριες του Γυμνασίου και Λυκείου του νησιού μας.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενθάρρυνση και η μύηση των παιδιών στον κλασικό αθλητισμό, στα οφέλη του καθώς επίσης στις αξίες και στα ιδεώδη που συνδέονται με αυτόν. Η δράση περιλάμβανε τρεις κατηγορίες αγωνισμάτων: Δρόμου, Ρίψεων και Αλμάτων. Έτσι λοιπόν τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να αθληθούν και να ενημερωθούν για τα οφέλη της άθλησης στον σύγχρονο τρόπο ζωής.
Ο Αντιδήμαρχος Ύδρας Κωνσταντίνος Μπεράτης ευχαριστεί θερμά την ομάδα Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, τα μέλη της και τον Υδραίο αθλητή και καθηγητή φυσικής αγωγής κ. Παναγιώτη Χαραμή, το Διευθυντή του Γυμνασίου Ύδρας κ. Ευάγγελο Παντελή, το Διευθυντή του Λυκείου Ύδρας κ. Δημήτριο Σαράντη, τους καθηγητές του Γυμνασίου και Λυκείου Ύδρας, την εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Παιδείας κα Ειρήνη Μπέλεση-Παύλου για τη συνδρομή της στην εκδήλωση, την Ιατρό του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Ύδρας κα Θεώνη Λυκοθανάση για την παρουσία της στο χώρο του γηπέδου, το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας κκ. Εφραίμ για την παραχώρηση του Νοσοκομειακού οχήματος για προληπτική χρήση και τον Εθελοντή Αρχιπυροσβέστη του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ύδρας κ. Παύλο Κόκκο για τη μετακίνηση του οχήματος, τον κ. Ιωάννη Βούλγαρη για τη δωρεάν μικροφωνική και ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης και φυσικά τον Δήμαρχο Ύδρας κ. Γεώργιο Κουκουδάκη για την υποστήριξη της αθλητικής εκδήλωσης «Αθλοπαιδιές Δήμου Ύδρας 2024» για τους μαθητές/μαθήτριες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νησιού μας!