Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τα μικρά παιδιά του Δ. Μαραθώνα από τον Δ. Ύδρας

  • Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 13:56
  • 1'

Τα έσοδα της συναυλίας συμπαράστασης του Δήμου Ύδρας με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ( 2 Σεπτεμβρίου) προς τους πυρόπληκτους Αττικής της καταστροφικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου 2018, έγιναν πολύτιμο και αναγκαίο υλικό για τα παιδιά των περιοχών του Μαραθώνα, της Αγίας Μαρίνας και της Νέας Μάκρης.

Ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης κατά την επίσκεψή του με τον Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Ράππα στο 1ο Νηπιαγωγείο Ανατολής και το Νηπιαγωγείο Αγίας Παρασκευής του Δήμου Μαραθώνα εισέπραξε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου μια μεγάλη αγκαλιά από τα παιδιά και έναν ειλικρινή ενθουσιασμό καθώς από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τη συναυλία συμπαράστασης, προσφέρθηκαν σε είδος τα ακόλουθα:

1) Στο Νηπιαγωγείο Ανατολής στον Μαραθώνα δύο κλιματιστικά.
2) Στο 1ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας ένα κλιματιστικό και ένας διαδραστικός πίνακας.
3) Στο 1ο Νηπιαγωγείο Νέας Μάκρης ένα κλιματιστικό.

Σύνολο: 5.225,00 ευρώ

Η έμπρακτη συμπαράσταση που "έπιασε πραγματικά τόπο" και η αμέριστη και ουσιαστική βοήθεια σε μια περιοχή της Αττικής που δοκιμάζεται χωρίς ακόμα χειροπιαστό έργο προσφοράς, έκανε τα μικρά παιδιά να χαμογελούν και να εκφράζουν αυθόρμητες ευχαριστίες για τη βοήθεια της Ύδρας.


Ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης ανέφερε μετά την επίσκεψή του: «Η Ύδρα μας σήμερα εισέπραξε μια ζεστή αγκαλιά και ένα ανεκτίμητο Ευχαριστώ από παιδικές αθώες ψυχές. Το 1ο Νηπιαγωγείο Ανατολής και το Νηπιαγωγείο Αγίας Παρασκευής του Δήμου Μαραθώνα τα οποία μαζί με το Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας του εν λόγω Δήμου έλαβαν την βοήθεια που συγκεντρώθηκε από τον Δήμο μας από την συναυλία συμπαράστασης στους πυρόπληκτους της Αττικής. Πιο συγκεκριμένα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το συμβολικό εισιτήριο της συναυλίας κάλυψαν την αγορά και την τοποθέτηση 4 συνολικά κλιματιστικών υψηλής απόδοσης και ενός ηλεκτρονικού πίνακα.
Τον συντονισμό της αποστολής της βοήθειας είχε η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΥ κ. Κατερίνα Μαραγκού. Σας ευχαριστούμε όλους για την Αγάπη και την Προσφορά σας! Η Ύδρα μας για ακόμα μια φορά έκανε αυτό που έπρεπε.»

Ευχαριστήριες επιστολές προς τον Δήμο και τον ΔήμαρχοΎδρας για την ανακούφιση των πληγέντων έστειλαν ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο Σύλλογος Γονεών και οι εκπαιδευτικοί του 1ου Νηπιαγωγείου Νέας Μάκρης και η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Ανατολής Νέας Μάκρης.