Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Δώρο ζωής για το Γυμνάσιο Ύδρας από την Ιζαμπέλα Αρβανίτη!

  • Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 12:25
  • 1'
Με πολύ μεγάλη χαρά και συγκίνηση, επιτροπή αποτελούμενη από μέλη του συλλόγου διδασκόντων του Γυμνασίου Ύδρας, με πρόεδρο τον Διευθυντή κ. Ευάγγελο Παντελή παρέλαβε την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, δωρεά μεγίστης σημασίας!
Πρόκειται για έναν ημιαυτόματο εξωτερικό απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας, κατάλληλο για χρήση σε ενήλικες και παιδιά.
Η συγκεκριμένη συσκευή, χάρη στον απλό τρόπο λειτουργίας της και μέσω των απλών φωνητικών της οδηγιών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ιδιαίτερη ευκολία από μη ειδικούς επαγγελματίες υγείας.
Τη δωρεά προς το σχολείο πραγματοποίησε η κ. Ιζαμπέλα Αρβανίτη, η οποία με πνεύμα αλληλεγγύης και αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιθυμία του σχολείου για την απόκτηση της συγκεκριμένης ιατρικής συσκευής.
Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων καθώς και οι μαθητές/τριες του Γυμνασίου Ύδρας εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους προς το πρόσωπο της κ. Ιζαμπέλας Αρβανίτη για την πολύτιμη δωρεά της!
Η ευγενική της κίνηση, η οποία έμπρακτα συμβάλλει στην προάσπιση της υγείας των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και οποιουδήποτε συμπολίτη μας βρεθεί σε κίνδυνο, συγκινεί ιδιαιτέρως τους διδάσκοντες και συγχρόνως τους γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον!
Και πάλι την ευχαριστούν θερμότατα και της εύχονται υγεία και ευημερία!