Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Ύδρα ανάμεσα στα 20 νησιά που προτείνει το Skyscanner

  • Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015 18:59
  • 1'

 


Έναν οδηγό με τα 20 πανέμορφα ελληνικά νησιά που θα κάνουν τον ταξιδιώτη να ξεφύγει από την καθημερινότητα και να μπορέσει να επιλέξει το σωστό μέρος για τις επόμενες διακοπές του, δημοσιοποίησε η διεθνής ιστοσελίδα Skyscanner η οποία συμπεριέλαβε και την Ύδρα στα νησιά αυτά.
Σαντορίνη, Μύκονος, Κέρκυρα, Μήλος, Κως, Κρήτη, Νάξος, Πάρος, Φολέγανδρος, Αλόννησος, Κεφαλλονιά, Πάτμος, Σκιάθος, Ρόδος, Σάμος, Ίος, Ζάκυνθος, Σκόπελος, Αμοργός και φυσικά η Ύδρα είναι τα 20 ελληνικά νησιά που προτείνει η Skyscanner. H ιστοσελίδα βοηθά τους χρήστες της να κάνουν σύγκριση τιμών για πτήσεις και ξενοδοχεία, είναι δωρεάν και μπορεί o καθένας να κάνει κράτηση σε αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία κ.α.
Για την Ύδρα μεταξύ άλλων γράφει ο οδηγός: «Αυτό το νησί του Σαρωνικού Κόλπου ενδείκνυται για ένα υπέροχο ημερήσιο ταξίδι από την Αθήνα. Είναι μόνο μιάμιση ώρα με το catamaran αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα εδώ, τα οποία θα σας κρατήσουν αρκετά απασχολημένους. Επισκεφτείτε τον Καθεδρικό Νάο της Ύδρας και το μουσείο ή ακόμα τις τοπικές γκαλερί τέχνης και τα κοσμηματοπωλεία. Ενώ κατά το απόγευμα βρεθείτε σε μία παραδοσιακή ταβέρνα στο Καμίνι, ένα μικρό χωριό που διαθέτει μια όμορφη βοτσαλωτή παραλία".