Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΣΠΙΤΙ 2020. Εννέα καλλιτέχνες δίνουν το μουσικό μήνυμα των ημερών βασισμένοι στο τραγούδι του Λ. Κηλαηδόνη

  • Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020 07:34
  • 1'

Το "Θα Κάτσω Σπίτι 2020" δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση της MINOS-EMI A.E., a Universal Music Group Company, της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Το "Θα Κάτσω Σπίτι 2020" είναι βασισμένο στο πολυαγαπημένο τραγούδι του αξέχαστου καλλιτέχνη Λουκιανού Κηλαηδόνη, το οποίο γράφτηκε από τον ίδιο το 1986.

Και είναι κοινωνική προσφορά της Walnut entertainment Greece και όλων των συμμετεχόντων. Τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορωνοϊού.

«Ένας όμορφος τρόπος να μεταδώσουμε το μήνυμα. Για να στηρίξουμε όσους δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, μένουμε υγιείς, μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε σπίτι!» αναφέρει σε ανάρτησή στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την οποία συνοδεύει με το single "Θα Κάτσω Σπίτι 2020". Επίσης εκφράζει τις ευχαριστίες του στην εταιρεία, στους καλλιτέχνες και συντελεστές και στην οικογένεια Κηλαηδόνη.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Βιολέτα Ίκαρη, Τζώρτζια Κεφαλά, Μαρία Κηλαηδόνη, Χρήστος Μάστορας, Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Μπάσης, Μίλτος Πασχαλίδης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μαρία Ρίζου.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.

Πολυμέσα