Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχών στο Hydra's Trail Event - Δηλώστε και εσείς

  • Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 09:27
  • 1'

Το αγωνιστικό διήμερο της Ύδρας, "Hydra's Trail Event - Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος 2015" που θα γίνουν το Σάββατο 4 & Κυριακή 5 Απριλίου 2015 πλησιάζει. Η προετοιμασία των αγώνων που γίνονται για δεύτερη χρονιά κινείται με εντατικούς ρυθμούς. Στόχος της οργανωτικής επιτροπής είναι οι φίλοι του ορεινού τρεξίματος να απολαύσουν ακόμα περισσότερες παροχές.
Οι αγώνες αυτού του διημέρου παραμένουν και φέτος πέντε, μαζί με τον παιδικό. Οι τρεις από αυτούς διεξάγονται το Σάββατο και οι δύο την Κυριακή. Όλοι οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν μέχρι και σε τρεις αγώνες έχοντας όμως πληρώσει μόνο μία συμμετοχή.

 Για τους αγώνες οι Hydra's Runners ετοίμασαν ένα video-promo για το downhill, το οποίο είναι πολύ ενημερωτικό και περιλαμβάνει στιγμιότυπα διαδρομών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν μια γεύση από όλους τους αγώνες και τη μεγάλη αθλητική γιορτή που γίνεται στο νησί μας, βλέποντας επίσης το περσινό video των αγώνων, το οποίο είχε επιμεληθεί η "Φωνή της Ύδρας".
Οι εγγραφές των αγώνων "Hydra's Trail Event" - Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος 2015 συνεχίζονται στην ιστοσελίδα των αγώνων www.hydrastrail.gr και θα διαρκέσουν μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων.
Οι αγώνες γίνονται υπό την αιγίδα του Δήμου Ύδρας και της οργανωτικής επιτροπής. Την ιατρική φροντίδα έχει το Κουλούρειο Νοσοκομείο του νησιού μας, ενώ χρυσός χορηγός των αγώνων είναι και πάλι η εταιρεία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
Ιδιαίτερα σημαντική για τους αγώνες θα είναι η στήριξη από τους εθελοντές. Η βοήθειά τους προς τους αθλητές είναι καθοριστική και σαφώς αναγκαία. Πέρσι οι εθελοντές μας, έφτασαν έναν μεγάλο αριθμό και μέρος της επιτυχίας οφείλεται φυσικά και σε αυτούς.
Καλή Επιτυχία Ύδρα! Το Hydra's Trail Event περιμένει και φέτος εθελοντές και αθλητές για ένα χαρούμενο, γιορτινό, αγωνιστικό διήμερο!