Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

Το δεκαήμερο ταξίδι των Ιστιοπλόων και οι απονομές των επάθλων στην Ύδρα

  • Σάββατο, 08 Αυγούστου 2015 14:32
  • 1'

 


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1st Sailing Training Cup - (STC) που διοργάνωσε η Σχολή Ιστιοπλοΐας ΠΟΙΑΘ από την 1η μέχρι τις 9 Αυγούστου 2015.
Σε ένα δεκαήμερο αγώνων που περιελάμβανε τη διαδρομή (Φάληρο, Αγκίστρι, Πόρο, Θερμίσια, Ερμιόνη, Τολό, Ναύπλιο, Σπέτσες και φυσικά την Ύδρα), απόφοιτοι της Σχολής του ΠΟΙΑΘ αλλά και απόφοιτοι κάθε σχολής, αποτέλεσαν τα πληρώματα 5 σκαφών όπου μαζί με άλλα 5 σκάφη έμπειρων ιστιοπλόων συνδύασαν την εκπαίδευση με την ψυχαγωγία.
Η απονομή των επάθλων του αγώνα έγινε την Παρασκευή 7 Αυγούστου στην Ύδρα στο Περίπτερο. 

Ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης, απένειμε αναμνηστικές πλακέτες του Δήμου Ύδρας στον Πρόεδρο του ΠΟΙΑΘ, Ιωάννη Μαραγκουδάκη και τον Πρόεδρο του ΥΝΟ, Θοδωρή Μουστακαρία, επισημαίνοντας το ουσιαστικό έργο των δυο ομίλων.
Με την ευκαιρία και αφού ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος (φιλοξενών όμιλος) συμπλήρωσε την ίδια μέρα, τα 60 χρόνια από την ίyno1δρυσή του, ο Πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ Ιωάννης Μαραγκουδάκης απένειμε στον Πρόεδρο του ΥΝΟ, Θοδωρή Μουστακαρία τον Θυρεό του Ομίλου.

Επίσης ο κ. Μαραγκουδάκης επέδωσε πλακέτα στον Δήμαρχο, Γιώργο Κουκουδάκη τονίζοντας ότι η Ύδρα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας.

Ο Πρόεδρος του ΥΝΟ, κ. Μουστακαρίας ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Όμιλο του νησιού μας, καλή δύναμη και καλή συνέχεια και ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν τον ΥΝΟ, συνεργάτες, μέλη αλλά και τον Δήμο Ύδρας. Επέδωσε επίσης στον κ. Μαραγκουδάκη αναμνηστικό, φιλοτεχνημένο ειδικά για τον ΠΟΙΑΘ. Στη συνέχεια έγιναν οι απονομές των επάθλων στα πληρώματα για να ακολουθήσει δεξίωση με ξεχωριστές γεύσεις και εδέσματα από το εστιατόριο Sunset.

Μεταξύ άλλων παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΔΛΤΥ, Γιάννης Μπελεγρής, o Πρόεδρος της ΚΕΔΥ, Μανώλης Καραμήτσος, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Παναγιώτης Χαραμής, ο Αντιπρόεδρος του ΥΝΟ, Φάνης Κεφαλλωνίτης, η Γ. Γραμματέας του ΥΝΟ, Αναστασία Μαυρομάτη, ο Έφορος κολύμβησης και υδατοσφαίρισης, Δημήτρης Λυγούρας, μέλη του Ομίλου και άλλοι.