Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

Πόλο: Πρωταθλητής ο Υδραϊκός και Άνοδος στην Γ΄ Εθνική

  • Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012 21:15
  • 1'

 

 

Πραγματοποιώντας μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση στον τελικό της κατηγορίας με αντίπαλο το Μίλωνα, ο Υδραϊκός επικράτησε με σκορ 14-6 και στέφθηκε Πρωταθλητής στη Δ΄ Εθνική Κατηγορία, πανηγυρίζοντας την άνοδό του στη Γ΄ Εθνική.
Η ομάδα μας στην τελική φάση της ανόδου πέτυχε 4 καθαρές νίκες, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στα ημιτελικά. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις συνεχίστηκαν και στον ημιτελικό αλλά και στον τελικό όπου ο Υδραϊκός κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή.

DSC 3081site

 

Τα αποτελέσματα της τελικής φάσης ήταν:

 

9/8/12 Υδραϊκός-ΑΕ Χαϊδαρίου 15-8
10/8/12 Υδραϊκός-Άθως Χαλκιδικής 11-6
10/8/12 Υδραϊκός-ΟΠΑΘΑ Πατρών 15-5
11/8/12 Υδραϊκός-Αναγέννηση Λαμίας 19-8

 

Ημιτελικός
12/8/12 Υδραϊκός-Πανσερραϊκός 10-6

 

Τελικός
12/8/12 Υδραϊκός-Μίλωνας 14-6

 

DSC 2956siteDSC 2986site

 

Ο Πρόεδρος του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου κ. Θεόδωρος Μουστακαρίας έκανε στην εφημερίδα μας την ακόλουθη δήλωση, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα που έστεψε πρωταθλήτρια την ομάδα του Υδραϊκού: «Είναι μια προσπάθεια που γίνεται από τον Υδραϊκό Ναυτικό Όμιλο για τα παιδιά της Ύδρας. Θέλουμε να τους δώσουμε τα κίνητρα να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό. Να έρθουν ακόμα περισσότερα παιδιά. Να πείσουν όλους, ότι η Ύδρα είναι ένας τόπος, όπου θα πρέπει να έχει το δικό του ναυταθλητικό ισχυρό σωματείο, να αγωνίζεται στις κατηγορίες και για να γίνει αυτό χρειάζεται ένα κολυμβητήριο. Θα το φωνάζω μέχρι να το καταφέρω, γιατί θεωρώ ότι είναι αυτό που θα αναβαθμίσει την Ύδρα και θα δώσει δύναμη και ζωή στα νέα παιδιά.
Η σημερινή επιτυχία ανήκει στη νέα γενιά των παιδιών της Ύδρας και σε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι είχαμε την τιμή να είναι κοντά μας. Άνθρωποι οι οποίοι έχουν συμμετάσχει σε 4 και 5 Ολυμπιάδες ο καθένας, πράγμα που σημαίνει ότι είναι τιμή για τα παιδιά της Ύδρας να αγωνίζονται μ' αυτούς τους ανθρώπους. Καταφέραμε να βγούμε πρωταθλητές στην Δ΄ Εθνική και να ανέβουμε στην Γ΄ Εθνική. Αν μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, οι οποίοι δεν είναι τίποτε άλλο από το να φτιάξουμε ένα κολυμβητήριο, η Ύδρα σας διαβεβαιώνω ότι σε δύο χρόνια θα παίζει στην Α1.»

 

DSC 3030site DSC 3037site

 

Σύνθεση Υδραϊκού: Μουστακαρίας Θεόδωρος, Καϊάφας Φίλιππος, Μαυρωτάς Γεώργιος, Δήμου Χρήστος, Πάτρας Ευάγγελος, Μιχαηλίδης Γεώργιος, Πρωτόπαπας Διονύσιος, Καλακώνας Θεόδωρος, Αργυρόπουλος Κωνσταντίνος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Παγάνης Χαράλαμπος, Νομικός Μάριος, Αγγελόπουλος Ιωάννης, Αναργύρου Μιχάλης, Νομικός Γεώργιος, Σκόρρας Γεώργιος, Διαμαντής Ιάσονας, Κυριακάκης Γεώργιος, Πατσόγας Χάρης, Ρονιώτης Ανδρέας

Προπονητής: Βαβούρης Νικόλαος και Βοηθός Προπονητή: Σταθάκης Σωτήρης
Έφορος: Λυγούρας Δημήτριος

 

Ρεπορτάζ: Ελένη Χριστοδούλου
Φωτογραφίες: Κώστας Αγγελόπουλος

 

 

 

Έξοδος Στην Ύδρα