Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις το Hydra's Trail Event!

  • Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 22:07
  • 1'

 

  

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το αγωνιστικό διήμερο Hydra’s Trail Event που πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά στο νησί μας. Χθες έγιναν οι αγώνες Downhill, Junior's Mini Race, Run and Fun για να συνεχιστεί η διοργάνωση με τους σημερινούς αγώνες Rock Race 10,5χλμ. με θετική υψομετρική 615μ. και Eros Mountain Trail 25,6χλμ. με θετική υψομετρική 1.100μ. οι οποίοι έριξαν την αυλαία σε μια αθλητική γιορτή όπου κάθε σημείο της Ύδρας έσφυζε από δρομείς, που χαιρόντουσαν όχι μόνο τη διαδρομή αλλά και τις εξαιρετικές στο σύνολό τους παροχές των αγώνων. Οι χίλιοι και πλέον αθλητές ενθουσιασμένοι διέσχισαν ορεινές διαδρομές, απόλαυσαν τη φύση, τη θέα στη θάλασσα και... έπαιξαν με τον φακό. Πολλοί Υδραίοι συμμετείχαν και φέτος στηρίζοντας δυνατά το αθλητικό event.

Φωτογραφίες: fonitisydras

Πολλή όρεξη, μεράκι και αγάπη για τον αθλητισμό επιστρατεύτηκαν από την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων, την ΚΕΔΥ, τον Δήμο Ύδρας, τη Μεγάλη Χορηγό Εταιρεία Παπαδοπούλου, την εταιρεία ζυμαρικών Melissa αλλά και δεκάδες ξεχωριστούς χορηγούς του νησιού και όχι μόνο, που πρόσφεραν απλόχερα τη βοήθειά τους, ώστε οι αγώνες να αποτελέσουν μια υπέροχη κατά κοινή ομολογία διοργάνωση. Οι δε εθελοντές σε βουνά και μακρινές διαδρομές αλλά και σε κάθε σημείο που χρειαζόταν η παρουσία τους, έδωσαν και φέτος τον καλύτερό τoυς εαυτό.


Το μεσημέρι έγιναν οι απονομές για τους δυο αγώνες για να ολοκληρωθεί το αθλητικό διήμερο με τις σχετικές βραβεύσεις και δηλώσεις. Πρώτος αθλητής που τερμάτισε στο Eros Mountain Trail είναι ο Αλέξανδρος Φωτιάδης, ο οποίος κατάφερε την περσινή του δεύτερη νίκη να την κάνει φέτος πρωτιά και να ανέβει επάξια στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου των νικητών. Τη βράβευση έκανε ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης. Για τις γυναίκες η Γλυκερία Τζιατζιά ήταν αυτή που τερμάτισε πρώτη, στο Eros Mountain Trail ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί και απολαμβάνοντας τη βράβευσή της από την κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, τη μεγάλη χορηγό των αγώνων. Ακολούθησαν διαβαθμισμένες βραβεύσεις και σε άλλους νικητές των αγώνων.
Πολύ τιμητική για το Hydra's Trail ήταν η παρουσία της Ολυμπιονίκη στο άλμα εις μήκος, Νίκης Ξάνθου η οποία προέβη σε βράβευση αθλητριών και φωτογραφήθηκαν όλες μαζί με την κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου. H Νίκη Ξάνθου έλαβε πλακέτα από τον Δήμαρχο Ύδρας γιώργο Κουκουδάκη.
Τιμητική πλακέτα δόθηκε επίσης στον Βασίλη Ζαμπέλη -ο οποίος συμμετείχε στον κύριο αγώνα- από τον Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Χαραμή, όπου και οι δυο μαζί κατέχουν τον δεύτερο και τρίτο αντίστοιχα χρόνο μαραθωνίου στην Ελλάδα.

Αποτελέσματα Κυριακής