Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν το πίστεψε. Ήττα για τον Υδραϊκό στο ντέρμπι με τον Εθνικό

  • Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016 18:56
  • 1'

  

  

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, την ήττα γνώρισε στο γήπεδο του Αλίμου, ο Υδραϊκός, από τον Εθνικό με 7-10. Ήταν ένα παιχνίδι με όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι, με ένταση στην πισίνα αλλά και την εξέδρα.

Το ματς ξεκίνησε με τον Υδραϊκό να παίρνει το προβάδισμα αλλά σύντομα οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με την καλή τους άμυνα και την ευστοχία της επίθεσής τους στον παίκτη παραπάνω, ανέτρεψαν το σκορ και προηγήθηκαν.

Το τέλος του τρίτου οκταλέπτου βρήκε τους Πειραιώτες να είναι μπροστά με δύο γκολ διαφορά. Στο τέταρτο οκτάλεπτο ο Υδραϊκός με την καλή του άμυνα έβγαλε αρκετές επιθέσεις αλλά έπεσε σε έναν πολύ καλό αντίπαλο τερματοφύλακα, τον Τζωρτζάτο και σε συνάρτηση με την ατυχία, δεν κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Το τελικό σκορ αδικεί την ομάδα της Ύδρας, που έχασε αρκετές ευκαιρίες, να πετύχει ακόμα περισσότερα τέρματα.

Οκτάλεπτα 2-3, 2-2, 1-2, 2-3

Για τον Υδραϊκό αγωνίστηκαν: Φλέγκας, Θαλασσινός, Μιτελούδης, Κοκκινάκης (2), Χατζηκυριακάκης (2), Κοτσάφτης, Μπλάνης, Σαρτζετάκης (1), Αργυρόπουλος Κ., Λιαπάκης, Βλοντάκης, Μιγόπουλος, Στελλάτος (2), Λαδάς

Προπονητής: Δημήτρης Κραβαρίτης

Επόμενος αγώνας εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό στις 3 Δεκεμβρίου.

Φωτορεπορτάζ: fonitisydras