Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020

Αυτό είναι το νέο μετάλλιο των αγώνων Ορεινού Τρεξίματος

  • Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 19:18
  • 1'

 

  

Φέτος το νέο μετάλλιο του Hydra's Trail Event αποτελεί το τέταρτο κατά σειρά και έχει σχεδιαστεί όπως και τα προηγούμενα από την Έλενα Βότση. Ποιο όμως είναι το σκεπτικό της δημιουργίας αυτού του ιδιαίτερου μεταλλίου; 

votsiΗ Έλενα Βότση αναφέρει ότι: "Στο φετινό μετάλλιο κυριαρχεί ξανά το γκρι του βράχου, και στο κέντρο, ο πρωταγωνιστής των αγώνων, ο ίδιος ο αθλητής.

Στη μία πλευρά έχουμε τον χάρτη του λιμανιού της Ύδρας. Ένα λιμάνι με τη δική του ένδοξη θέση στην ιστορία της Ελλάδας. Εδώ που είναι η αφετηρία και ο τερματισμός κάθε αγωνίσματος. Εδώ που καλωσορίζουμε και αποχαιρετούμε τους αθλητές, εδώ που χτυπάει η καρδιά των αγώνων και το πιο ηχηρό χειροκρότημα. Εδώ όπου ξεκινούν όλα.
Στη δεύτερη πλευρά, έχουμε τους αθλητές. Όλοι διαφορετικοί και σε διαφορετικές στάσεις. Ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, εθνικότητας, χρώματος ή ιδεολογίας. Όλοι μαζί, όλοι ενωμένοι. Γιατί σημασία έχει η συμμετοχή, και αυτοί οι αγώνες, οι αγώνες του νησιού μας, στόχο έχουν να φέρουν τους ανθρώπους ακόμα λίγο πιο κοντά." 

Εκτός και από το φετινό μετάλλιο των αγώνων που σχεδίασε και επιμελήθηκε η καταξιωμένη Υδραία Kαλλιτέχνης Έλενα Βότση, να θυμίσουμε ότι την υπογραφή της φέρει και η κύρια όψη του μεταλλίου όλων των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ενημερωθείτε για τους αγώνες στη σελίδα hydrastrail.gr