Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή στο 2ο Σκακιστικό Τουρνουά Ράπιντ του Σ.Ο.Ύδρας

  • Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 14:57
  • 1'

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή την Κυριακή 17 Ιουνίου και για δεύτερη χρονιά το Τουρνουά Ράπιντ που οργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Ύδρας στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων "Μιαούλεια 2018".

Οι σκακιστικοί αγώνες έγιναν σε φιλόξενη αίθουσα του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας και η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα και χορηγία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 32 αθλητές από συλλόγους της Αττικής και της Πελοποννήσου καθώς και ελεύθερες συμμετοχές. Έγιναν δε, ενδιαφέρουσες και αμφίρροπες παρτίδες ενώ υπήρξε έντονος συναγωνισμός για τις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

Μετά το πέρας των αγώνων ακολούθησε τελετή απονομής επάθλων και τιμητικών διακρίσεων.

Ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης σε σύντομη ομιλία του συνεχάρη όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά και τόνισε τη στήριξη του Δήμου Ύδρας σε όλες τις διοργανώσεις του Σκακιστικού Ομίλου Ύδρας. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος επέδωσε τιμητική πλακέτα της φετινής διοργάνωσης των Μιαουλείων στον Πρόεδρο του Σ.Ο.Ύδρας, Γιάννη Καβαλιέρο ο οποίος με τη σειρά ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, την Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΥ Κατερίνα Μαραγκού, τη Διευθύντρια του ΙΑΜΥ Ντίνα Αδαμοπούλου και το προσωπικό του Μουσείου αλλά και τους χορηγούς για την υποστήριξη του τουρνουά. Ευχαρίστησε ακόμα όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και κυρίως την Λίτσα Αβδούλη, Πρόεδρο της ΕΣΣΠΕΠ και τη Μαρία Σελίμου για τη βοήθειά τους στη διενέργεια του τουρνουά.

Νικητές των επάθλων ανακηρύχθηκαν στη γενική κατάταξη:

1ος Λυκουριώτης Παντελής

2ος Φινοκαλιώτης Γεώργιος

3ος Αθανάσωφ Μαργαρίτ

1η γυναίκα Αβδούλη Ευαγγελία (Λίτσα)

1ος Κ18 Μαντίκος Σταύρος

Και καλύτερος αθλητής του Σκακιστικού Ομίλου Ύδρας στο τουρνουά, Κεχαγιόγλου Ανδρέας (7ος Γενικής)

Όλοι οι σκακιστές έκλεισαν ραντεβού σε επόμενο τουρνουά, ενώ από πλευράς της διοίκησης του Σ.Ο.Ύδρας σχετικά με το τουρνουά ράπιντ της Ύδρας, στόχος είναι να αναπτυχθεί η διοργάνωση και να εδραιωθεί μεταξύ των καλύτερων τουρνουά της Ελλάδας.

Διευθυντής αγώνων: Αντώνης Καλογιάννης

Επικεφαλής Διαιτητής: Σελίμου Μαρία

Διαιτητής: Κώστας Αγγελόπουλος

Διοργάνωση: Σκακιστικός Όμιλος Ύδρας

Αιγίδα-χορηγία: Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας

Φιλοξενία-Υποστήριξη: Ιστορικό Αρχείο-Μουσειο Ύδρας

Χορηγοί: Hellenic Seaways, Isalos Cafe, Super Market Μήτσιου, Super Market Χρήστου Μπεξή

Πληροφορίες τουρνουά: