Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019

Δωρεά αθλητικού υλικού στον ΑΟΥ από τον Προέδρο του Ατρόμητου Γιώργο Σπανό. Ευχαριστίες από τον Μανώλη Καραμήτσο

  • Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 10:18
  • 1'

Παράδοση αθλητικού υλικού μετά από δωρεά του Προέδρου του Ατρόμητου Γιώργου Σπανού έγινε την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου από τον Δημοτικό Σύμβουλο Ύδρας Μανώλη Καραμήτσο.

Το υλικό το οποίο παραδόθηκε προς χρήση, είναι 20 μπάλες ποδοσφαίρου (Νike) και το παρέλαβε ο Γραμματέας του Α.Ο.Υ, Κυριάκος Τσαγκάρης.

spanosΑναμένεται επίσης και η παράδοση διχτυών για τα τέρματα του γηπέδου, τα οποία θα δωρίσει και πάλι ο κ. Σπανός.

Για την εξαιρετική πράξη της δωρεάς προς την ποδοσφαιρκή ομάδα του νησιού μας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μανώλης Καραμήτσος απέστειλε το ακόλουθο ευχαριστήριο:


Tην 18 Σεπτεμβρίου 2018 παραδόθηκαν στον γραμματέα του Αθλητικού Ομίλου ΄Υδρας κ. Τσαγκάρη Κυριάκο είκοσι (20) μπάλες ποδοσφαίρου – Nike.

Επίσης, σε λίγες μέρες αναμένουμε την παράδοση διχτυών για τα τέρματα του γηπέδου, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της ομάδας μας για την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο.

Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Ατρόμητου και Πρόεδρο της ΕΤΕΚΑ κ. Γεώργιο Σπανό, διότι στα τέσσερα περίπου χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά του τόπου μας, ο κος Γεώργιος Σπανός είναι πάντα αρωγός σε ό,τι του έχω ζητήσει τόσο για τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας όσο και για τις ανάγκες των σχολείων του Νησιού μας.

Σε μια δύσκολη εποχή, η προσφορά του συμβάλλει έμπρακτα στη βελτίωση των συνθηκών της ζωής της νεολαίας του τόπου μας.

Με εκτίμηση,
Μανώλης Καραμήτσος
Δημοτικός Σύμβουλος