Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019

TRIMORE SwimRunHydra: Έρχεται η νέα εμπειρία με ζευγάρια αθλητών στις 16-18 Νοεμβρίου

  • Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 17:28
  • 1'


Μια νέα εμπειρία σε καλεί να ζήσεις μαζί της η TRIMORE, 16-18 Νοεμβρίου, στο υπέροχο νησί της Ύδρας αυτή τη φορά και για τους 9 ακόλουθους λόγους, δεν πρέπει να την χάσεις με τίποτα:

1. SwimRun για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για πρώτη φορά στη Μεσόγειο!
Ένα σπoρ που γεννήθηκε στις Βόρειες θάλασσες (Σουηδία) για τολμηρούς και δυνατούς αθλητές και παρόλο που γνωρίζει μεγάλη παγκόσμια άνθιση, έρχεται για πρώτη φορά στις χώρες της Μεσογείου.

2. SwimRun με ζευγάρια αθλητών, δεμένοι μεταξύ τους με σκοινί.. από την αρχή, μέχρι το τέλος!
Το σπορ είναι ιδιαίτερο και εκτός της δύναμης, θέλησης, επιμονής, απαιτεί την απόλυτη συνεργασία του ζευγαριού για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

3. Ένα Σαββατοκύριακο στην Ύδρα, στο ξεκίνημα του Χειμώνα!
Η Ύδρα είναι πάντα μοναδική, σε όλες τις εποχές του χρόνου. Στη διάρκεια αυτού του event θα έχεις την ευκαιρία να τη γνωρίσεις σε μια περίοδο που λίγοι την βλέπουν. Μοναδική και ανεπανάληπτη θα συναρπάσει και τον πιο απαιτητικό. Έχει το δικό της χρώμα, το δικό της ρυθμό.. την ξεχωριστή ομορφιά της.

4. Το νησί “ανοίγει” ξανά... για να υποδεχθεί τους καλεσμένους του!
Κάθε χρόνο, στο τέλος Οκτωβρίου με το ξεκίνημα του Χειμώνα, το νησί κλείνει τα παραθύρια του να ξεκουραστεί και να ανασυγκροτηθεί. Φέτος, λόγω του event, το νησί θα φορέσει τα καλά του και θα υποδεχθεί τους τολμηρούς και τις παρέες - οικογένειές του. Ένα μικρό Καλοκαίρι, μέσα στο Χειμώνα ετοιμάζεται με αγάπη για τους επισκέπτες του νησιού.