Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

Με επιτυχία οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες "ΥΔΡΑ 2018"

  • Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 15:28
  • 1'

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ιστιοδρομία των ιστιοπλοϊκών αγώνων "ΥΔΡΑ 2018" (Φάληρο-Ύδρα 36ν.μ.) που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος για σκάφη καταμετρημένα ORCi, IRC, ORC Club. Τη σημαδούρα του τερματισμού πέρασαν 29 σκάφη που έφτασαν στην Ύδρα χθες το βράδυ κάτω από καλές καιρικές συνθήκες αλλά χωρίς ευνοϊκό άνεμο.

Φιλοξενών όμιλος ήταν ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος που φρόντισε μαζί με τον ΝΟΕ και τον Δήμο Ύδρας την όλη εκδήλωση. Οι απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων έγιναν στη δημοτική αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη".

Ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες ιστιοπλόους και επέδωσε τιμητική πλακέτα του Δήμου. Επεσήμανε ότι σε λίγες μέρες θα γίνουν στο νησί μας και άλλοι ιστιοπλοϊκοί αγώνες, παρατείνοντας με αυτόν τον τρόπο τη σεζόν.

Ακολούθησαν οι απονομές από τους: Δήμαρχο Ύδρας, Γιώργο Κουκουδάκη, Αντιδήμαρχο Γιάννη Μπελεγρή, π. Δήμαρχο, Κώστα Αναστόπουλο, Μανώλη Πούλο ως Εκπρόσωπο του ΥΝΟ, Διευθύντρια του ΙΑΜΥ, Ντίνα Αδαμοπούλου, Ιωάννη Μαραγκουδάκη, Πρόεδρο του ΠΟΙΑΘ. 

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου το πρωί έγινε η επιστροφή των σκαφών με τη 2η Ιστιοδρομία: ΥΔΡΑ – ΦΑΛΗΡΟ, μήκους διαδρομής 36 ΝΜ περίπου

Φωτογραφίες αναχώρησης σκαφών: Σπήλιος Σπηλιώτης