Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019

Έρχεται κρίσιμος μήνας για τον Α.Ο.Υ με σπουδαίους αγώνες!

  • Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 20:51
  • 1'


Εντυπωσιακός ο Α.Ο.Υ στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα της Ύδρας έχει εκπλήξει όλους τους φιλάθλους με την πολύ καλή πορεία της, την εικόνα που παρουσιάζει στο πρωτάθλημα και κυρίως με τη συγκομιδή βαθμών που έχει στο Βαθμολογικό πίνακα.

Μια ομάδα, όνειρο είναι ο φετινός ΑΟΥ. Η ομάδα του νησιού μας πραγματοποιεί μια ζηλευτή πορεία στο πρωτάθλημα για τον 3ο όμιλο της Α2 της ΕΠΣ Αργολίδος!

Μια ομάδα δεμένη, που σε κάθε έδρα που αγωνίζεται προσφέρει πλούσιο θέαμα αλλά και αποτελεσματικότητα στη συγκομιδή βαθμών!

Φυσικά επειδή τίποτα δεν γίνεται τυχαία και χωρίς δουλειά, να τονίσουμε ότι το «δέσιμο» του τρίπτυχου της επιτυχίας είναι Διοίκηση-Προπονητής-Ομάδα.

Είναι γεγονός ότι όλοι οι παίκτες πρώτα χαίρονται το ποδόσφαιρο και το θετικό αποτέλεσμα μοιραία έρχεται σαν επιβράβευση. Η ομάδα μας στον τελευταίο αγώνα για την 11η αγωνιστική επικράτησε εκτός της Προσύμνης με το εντυπωσιακό 5-2. Ένα αποτέλεσμα που την έφερε στη 2η θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Θύελλα. Επίσης την βάζει για τα καλά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της ανόδου.
Τα επόμενα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν θα κρίνουν πολλά. Κυρίως ο Φεβρουάριος, θα είναι ο πιο κρίσιμος μήνας του πρωταθλήματος. Στην επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο.Υ φιλοξενεί τους αδύναμους Δαναούς. Θεωρητικά θα πρέπει να επικρατήσει, ώστε να μπει με φόρα στον δύσκολο Φεβρουάριο που ακολουθεί, καθώς θα αντιμετωπίσει τους συν διεκδικητές του τίτλου και της ανόδου. Συγκεκριμένα την 12η Αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου εκτός, τη Θύελλα και στην επόμενη για την 13η και πάλι εκτός, τον Παμμηδεατικό! Δύο αγώνες πολύ δύσκολοι με δυνατούς αντιπάλους, που θα τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα. Είναι γεγονός πως αν η Ύδρα βγει αλώβητη από αυτά τα δύο ματς, θα δείχνει ως το μεγάλο φαβορί για την Άνοδο. Όπως και να έχει όμως, η ομάδα μας έχει επιδείξει σπουδαίο χαρακτήρα και είναι σίγουρο ότι θα παλέψει για το καλύτερο. Είναι αναμφίβολα σημαντικό ότι ο Α.Ο.Υ βλέπει το κάθε ματς ξεχωριστά σαν μια μοναδική αναμέτρηση.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας. Είναι βέβαιο ότι οι φίλαθλοι -που είναι πάντα κοντά της- περιμένουν με αγωνία την εξέλιξη του Πρωταθλήματος!