Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020

Χορηγικές ευχαριστίες της Οργανωτικής Επιτροπής του Hydra's Trail Event

  • Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 12:57
  • 2'

H Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων Hydra's Trail Event ανακοινώνει ότι και φέτος κορυφαίοι αθλητές του ορεινού τρεξίματος θα παραβρεθούν στην Ύδρα. Ο Δ. Θεοδωρακάκος, ο Δ. Σελέτης, ο Φ. Ζησιμόπουλος, ο Β. Νούλας, ο Ν. Ροδόπουλος, ο Στ. Στεφανής, ο Γ. Διαλεκτός, ο Γ. Κουρκουρίκης, ο Θ. Παγουνάδης, ο Ν. Πονηρέας, ο Γ. Λουφέκης, ο Χ. Μαυρίκιος ο Ν. Κωστόπουλος και πολλοί ακόμα. Βέβαια και το γυναικείο φύλλο θα εκπροσωπηθεί από κορυφαίες αθλήτριες όπως η Δ. Μπίκα, η Φ. Κολόκα, η Ε. Σαπίου κ.α.

Η διαδικασία εγγραφής παραμένει διαθέσιμη και όσοι δρομείς ενδιαφέρονται να εγγραφούν, στο www.hydrastrail.gr υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και φυσικά η φόρμα δήλωσης συμμετοχής. Η δε σχετική λίστα για τη δωρεάν μεταφορά των διακοσίων πρώτων οικονομικά ενήμερων αθλητών δεν έχει συμπληρωθεί ακόμα, όμως ελάχιστες είναι οι θέσεις που έχουν απομείνει και θα συμπληρώνονται διαρκώς μέχρι να καλυφθούν οι κενές θέσεις. Βέβαια για όσους επιλέξουν να ταξιδέψουν ακτοπλοϊκός στο νησί, ισχύει η έκπτωση 30% με την Hellenic Seaways για τα εισιτήρια μετακίνησης προς και από την Ύδρα αποκλειστικά και μόνο το διάστημα 5-6 και 7 Απριλίου 2019. Για την εξασφάλιση εισιτηρίου με την σχετική έκπτωση είτε μετ’ επιστροφής είτε για μονή διαδρομή θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τα πρακτορεία
• Hydreoniki Travel, στην Ύδρα, στο τηλ. 22980-54007 -  Gelasakis Shipping and Travel, στον Πειραιά, τηλ. 210-4121830 το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019. Από την ημέρα εκείνη και μετά δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτεί κανένας αθλητής εισιτήριο με την σχετική έκπτωση του 30%.
Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι για όσους αθλητές δεν καταφέρουν να βρουν διαθέσιμο ξενοδοχείο η διοργάνωση προσφέρει μια ακόμα δυνατότητα. Στη Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού παρέχεται δωρεάν φιλοξενία στους κοιτώνες της. Για πληροφορίες και εγγραφή στη σχετική λίστα μπορέιτε να επικοινωνείτε στο diamoni@hydrastrail.gr.
Τέλος οι χορηγοί της διοργάνωση φρόντισαν ακόμη μία χρονιά να προσφέρουν πλήθος παροχών στους αθλητές. Σε προηγούμενα δελτία τύπου αλλά και στο www.hydrastrail.gr γίνεται πλήρης αναφορά.

Όμως εμείς με τη σειρά μας ως Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε διότι στηρίζουν έμπρακτα το Hydra’s Trail Event με κάθε τρόπο:

Χρυσοί Χορηγοί: Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας, Sinialo

Αργυροί Χορηγοί: Salomon, Όμιλος Επιχειρήσεων Κω/νου Αχείλλα

Χάλκινος Χορηγός: Antaeus travel

Υποστηρικτές Χορηγοί: Motor Oil, NRG, Eteka, Pelekanos Constructions

Χορηγός Μετακίνησης : Hellenic Seaways

Χορηγοί Επικοινωνιών: Advendure, Run ‘n’ Fun, iRun Magazine, Ύδρας Πολιτεία

Επικεφαλής Ιατρικής Ομάδας: Γαλάνης Γρηγόρης

Ιατρική Φροντίδα: Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας

Επικοινωνίες και Υποστήριξη Αγώνα: Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ύδρας

Εθελοντικές Ομάδες: Ο.Δ.Ι.Κ, Κυνηγετικός Σύλλογος Ύδρας

Υποστηρικτές: Anavasi, Dimel Cut, Fitness Vibe, Hydra Language School, Melissa, Memo's, MyAthlete, NANOS FIREWORKS, ORAMA OPTICS, Ostracon, Sunset, Super Market Maragos, Zagori, ΑΕΝ, Ιερά μητρόπολη Ύδρας, Ιστορικό Αρχείο - Μουσείο Ύδρας, ΧΡΥΣΟΜΥΓΑ