Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Δυνατές κούρσες και νέα ρεκόρ στο 6o Hydra's Trail Event

  • Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 17:18
  • 2'

Στον απόηχο του Ηydra’s Trail Event 2019, του 6ου κατά σειρά, και η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

Ολοκληρώθηκε με μεγάλες συγκινήσεις για όλους, παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες του Σαββάτου. Υπέροχη ατμόσφαιρα αλλά και πολλά χαμόγελα στον τερματισμό όλων των αθλητών, ανεξάρτητα από τους χρόνους και τις επιδόσεις... γιατί το τρέξιμο στο βουνό είναι πάνω από όλα διασκέδαση στη φύση. Και γιατί πάντα ο τερματισμός στην Ύδρα είναι καταπληκτικός, καθώς όλοι οι νησιώτες είναι εκεί για να χειροκροτήσουν όλους τους δρομείς!
Όπως όμως ήταν φυσικό, σε μία συνάντηση των κορυφαίων του ελληνικού ορεινού τρεξίματος, δεν ήταν δυνατόν να λείψουν οι δυνατές κούρσες αλλά και νέα ρεκόρ. Στο «Ero’s Mountain Trail» των 26,3 χλμ, νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Σελέτης με νέο ρεκόρ διαδρομής 2:12:39 και δεύτερος ο Φώτης Ζησιμόπουλος με χρόνο 2:13:36 (επίσης κάτω από το προηγούμενο ρεκόρ), ενώ τρίτος τερμάτισε ο Δημήτρης Δημητρίου με χρόνο 2:21:44. Στις γυναίκες, η Δήμητρα Μπίκα κατέλαβε την 1η θέση της κατάταξης, με χρόνο 2:54:00, τη 2η θέση, η Βηθλεέμ Σαπίου με χρόνο 2:57:05 και στην 3η θέση, βρέθηκε η Μαρία Μάλαϊ με 2:59:31.
Στον μικρότερο αγώνα της Κυριακής, τον «Rock Race» των 13,2 χλμ, νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Πονηρέας, με νέο ρεκόρ διαδρομής 1:02:10, ενώ 2ος τερμάτισε ο Γιώργος Γιαννούλης και 3ος ο Γιώργος Παπαϊωάννου. Στις γυναίκες η Φωτεινή Κολόκα τερμάτισε πρώτη ενώ τη 2η θέση κατέλαβε η Παναγιώτα Δημακάκου και την 3η η Ελισάβετ Μαγιάκου.
Στο αγώνα του Σαββάτου «Run & Fun» των 5 χλμ, πρώτευσε ο Γιώργος Γιαννούλης με τον Γιώργο Παπαϊωάννου να ακολουθεί και τον Χρήστο Παπαδoγιώργο να κλείνει την τριάδα. Στις γυναίκες πρώτευσε η Φωτεινή Κολόκα, με δεύτερη την Ελισάβετ Μαγιάκου και τρίτη την Βασιλική Τζήμα.
Στη σελίδα μας στο Facebook, Hydra's Trail Event, ανεβαίνουν διαρκώς φωτογραφίες από τα επίσημα φωτογραφικά συνεργεία της διοργάνωσης. Σύντομα θα ανέβουν και στην ιστοσελίδα μας www.hydrastrail.gr, σε αρχική ανάλυση, απ’ όπου θα μπορείτε να τις κατεβάζετε, χωρίς κόστος και άλλη υποχρέωση. Επίσης εκεί μπορείτε να βρείτε και τα προσωρινά αποτελέσματα ενώ σε λίγες ημέρες, θα αναρτηθούν οι νικητές των κληρώσεων.
Και μιας το κάθε τέλος φέρνει μια καινούρια αρχή, σύντομα θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για το 7ο Hydras Trail Event με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση αλλά και βελτίωση του θεσμού.
Ευχαριστούμε βαθιά μέσα από την καρδιά μας, όλους τους εθελοντές, χορηγούς και φίλους των αγώνων για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη, με την οποία μας περιβάλλουν. Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε τους δρομείς που τιμούν το νησί με την παρουσία τους και μας εμπιστεύονται συνεχώς μέχρι σήμερα, από την πρώτη κιόλας διοργάνωση το 2014!
Ραντεβού και πάλι στις 4 & 5 Απριλίου 2020!