Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Οι μαθητές των σχολείων της Ύδρας απόλαυσαν τη γιορτή αθλητισμού Kids' Athletics!

  • Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 12:25
  • 1'

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου στο γήπεδο της Ύδρας η γιορτή αθλητισμού Kids' Athletics.

Συμμετείχαν οι μαθητές των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης όπου με αυτόν τον τρόπο έκαναν τη γνωριμία τους με τα αθλήματα στίβου.

Αφού τα όργανα των αθλημάτων είχαν στηθεί στο γήπεδο σε μικρογραφία, και κάθε παιδί ξεχωριστά δεχόταν την ανάλογη καθοδήγηση από τους εθελοντές με πρώτο και εμπειρότερο τον Παναγιώτη Χαραμή.

H Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας (ΚΕΔΥ) ευχαριστεί: τον Παναγιώτη Χαραμή, τον Σκακιστικό Όμιλο Ύδρας, τον Στέλιο Μπακρατσά και όλους τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του νησιού μας για την πολύτιμη βοήθειά τους! Καθώς και το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΥ και τους υπαλλήλους για αυτή την προσπάθεια που συμβάλλει ώστε να έρχονται τα παιδιά πιο κοντα στα αθλήματα του κλασικού στίβου.

Χαμόγελα, ευτυχισμένες φατσούλες και δυναμικές παρουσίες διεκδίκησαν το δικαίωμα στον αθλητισμό ενώ στο τέλος όλοι οι μαθητές έλαβαν για τις επιδόσεις τους αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο από τον Δήμαρχο Ύδρας Γιώργο Κουκουδάκη κ.α.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν με πολύ κέφι και πειθαρχία στο Kids' Athletics. Είναι μια όμορφη διοργάνωση που έχει αγκαλιαστεί από τους μαθητές των σχολείων μας.