Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Σούπερ επιτυχία για το 2nd Trimore SwimRunHydra 2019. Δυναμικό Τρέξιμο και Kολύμπι με ζευγάρια δεμένα μεταξύ τους!

  • Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 19:48
  • 1'

Για δεύτερη φορά πραγματοποιήθηκαν στην Ύδρα οι αγώνες Trimore SwimRun Hydra με ζευγάρια αθλητών και εναλλαγές σε αγώνες.

Το πρωί του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου δόθηκε η εκκίνηση των αγώνων από το λιμάνι της Ύδρας.

Ζευγάρια, δεμένα μεταξύ τους με σχοινιά, αγωνίστηκαν σε κολύμπι και τρέξιμο με διαρκείς εναλλαγές από το ένα άθλημα στο άλλο. Συγκεκριμένα, με 3 εναλλαγές από κολύμβηση σε τρέξιμο και ανάποδα, συνολικής απόστασης αγώνα 14,7 χιλιομέτρων (3,7 χλμ κολύμβηση και 11 χιλιόμετρα τρέξιμο).

Την 1η θέση στο 1ο SwimRunHydra κατέλαβαν οι Σπύρος Γκοτζιάς & Γιώργος Μιτζιβίρης. (Διασώστης στρατού και διασώστης από ελικόπτερο)

Από την Ύδρα συμμετείχαν οι: Γιάννης Ράππας και Γιώργος Ρούσσης, Κώστας και Αντρέας Κεχαγιόγλου, Κώστας Βούλγαρης, Στέφανος Άκληρος, Σωτήρης Σκορδαράς, Αραμπέλλα Ρος και Κατερίνα Λεμπέση.

Συγχαρητήρια στους αθλητές που δοκιμάστηκαν στους αγώνες αυτούς κάτω από δύσκολες συνθήκες.
Οι αγώνες έγιναν με την αρωγή του Δήμου Ύδρας (Κ.Ε.Δ.Υ) και του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου. Τοπικοί Χορηγοί των αγώνων: Ιστορικό Αρχείο - Μουσείο Ύδρας, Εστιατόριο "Το Γειτονικόν",  Acs Courier Αλέξανδρου Παπανικολάου, Super Market Χρήστος Μπεξής.

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου έλαβε χώρα στο Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας η ενημέρωση των αθλητών καθώς και το Pasta Party.

Φωτογραφίες: Θανάσης Μπόκιας

Πολυμέσα