Κυριακή, 09 Μαΐου 2021

Ήττα στο ντέρμπι για τον ΑΟΥ - Πολλά παράπονα από την ομάδα μας για την διαιτησία

  • Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 23:25
  • 1'

Την πρώτη του ήττα μετά από από οκτώ συνεχόμενες νίκες γνώρισε ο ΑΟΥ στο μεγάλο ντέρμπι του ομίλου από τον Αχιλλέα Πουλακίδας εκτός έδρας.

Μια ομάδα που φέτος χαρακτηρίζεται ως ο "κακός της δαίμονας", αφού έχει χάσει δυο φορές στο πρωτάθλημα από τον συγκεκριμένο σύλλογο.

Στον χθεσινό αγώνα που είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι, την δύναμη το πάθος, τις αμφισβητούμενες φάσεις, η ομάδα μας διαμαρτύρεται για την διαιτησία καθώς όπως δηλώνουν οι πρωταγωνιστές του αγώνα: "στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων υπάρχει οφσάιντ ενώ στο δεύτερο υπάρχει επιθετικό φάουλ στον αμυντικό του ΑΟΥ".

Όπως και να έχει, με αυτό το αποτέλεσμα ο Αχιλλέας αποκτά σημαντικό προβάδισμα για την άνοδο καθώς απομένουν πέντε αγωνιστικές για την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Φυσικά υπάρχουν αρκετοί αγώνες μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία και όλα μπορούν να αλλάξουν μέχρι το τέλος.

Βαθμολογία (13 Αγώνες) πρωτοπόρων: 1.Αχιλλέας Πουλακίδας 30, 2.ΑΟΎδρας 27. 3.Ν Αχιλλέας Φ 27, 4 Θύελλα Λιμνών 26 ...


Φωτογραφία: Θ. Μπόκιας


Σκάκι

Άτυχος, για μια ακόμη φορά φέτος στάθηκε ο Σ.Ο Ύδρας στην αναμέτρηση του στην Κηφισιά με αντίπαλο την Στρατηγική Υπεροχή.

Η ομάδα μας γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες  με 3,5-2 σε έναν αγώνα που ουσιαστικά κρίθηκε από τις ελλείψεις της τελευταίας στιγμής.