Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

ΕΠΟ: Οριστικό τέλος σε Γ΄Εθνική και τοπικά πρωταθλήματα. Τρίτος τερμάτισε ο Α.Ο.Υ

  • Κυριακή, 03 Μαΐου 2020 17:22
  • 1'

Τρίτος τερμάτισε ο Α.Ο.Υ στον 1ο Όμιλο της Α2 Κατηγορίας

Αναστέλλεται οριστικά, λόγω των συνθηκών που προέκυψαν από την εξάπλωση του Covid-19 και των μέτρων περιορισμού της επέκτασης του, η διεξαγωγή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου ευθύνης διοργάνωσης των Ε.Π.Σ., καθώς και της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας της Ε.Π.Ο., περιόδου 2019-20.

Για όλες τις εθνικές και τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες επικυρώνονται οι βαθμολογίες ως έχουν την ημερομηνία διακοπής των πρωταθλημάτων.

Οι πρωτοπόροι των Α΄ τοπικών κατηγοριών προβιβάζονται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της περιόδου 2020-21. Για τη διαδικασία ανόδου, σε περίπτωση ισοβαθμιών ομάδων ισχύουν οι διατάξεις του ΚΑΠ και για την περίπτωση ύπαρξης περισσοτέρων του ενός ομίλων Α’ κατηγορίας τα κριτήρια πολλαπλών ομίλων της UEFA.

Μετά την επικύρωση των βαθμολογιών, οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων έχουν δικαίωμα τροποποιήσεων των προκηρύξεών τους, βάσει των διατάξεων της πρόσφατης τροπολογίας του Υφυπουργού Αθλητισμού. Οι τελικές αποφάσεις για την Γ΄ Εθνική θα ληφθούν κατόπιν νεότερης εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων.Επίσης ο κυπελλούχος θα προκύψει μετά από κλήρωση.

Με αυτή την απόφαση της διοργανώτριας αρχής η ομάδα της Ύδρας, ο Α.Ο.Υ ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν στην 3η θέση του 1ου ομίλου στην Α2 κατηγορίας με 33 βαθμούς, έχοντας την καλύτερη επίθεση με 54 τέρματα!

Η Διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί όλους τους χορηγούς που στήριξαν τον Α.Ο.Υ και αυτή την χρονιά και φυσικά ευχαριστεί και όλους τους φιλάθλους που ήταν δίπλα τους σε κάθε αγώνα.


Φωτό: Βασιλική Γκιώνη