Κυριακή, 09 Μαΐου 2021

Ματαιώνονται οι Αγώνες Hydra’s Trail Event 2021 - Νέο Ραντεβού στις 9-10 Απριλίου 2022 !

  • Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 14:21
  • 1'

Οι αγώνες Hydra’s Trail Event δυστυχώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω της πανδημίας Covid-19.

H Οργανωτική Επιτροπή Hydra’s Trail Event με την παρακάτω ανακοίνωση ενημερώνει τους φίλους και αθλητές των αγώνων της Ύδρας για την ματαίωση της διεξαγωγής του Hydra's Trail Event και το νέο ραντεβού για το 2022!Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση, να ματαιώσουμε αυτό τον υπέροχο αγώνα.

Καθώς βρισκόμαστε ακριβώς ένα μήνα πριν από την διοργάνωση, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την πολιτεία για τον ακριβή χρόνο επανεκκίνησης, αλλά και τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα διεξάγονται οι αγώνες ορεινού τρεξίματος.

Ως εκ τούτου, είναι αδύνατον πλέον να ανοίξουν οι εγγραφές και να διεξαχθεί το Hydra’s Trail Event 2021, χωρίς να είναι γνωστός ούτε ο επιτρεπόμενος αριθμός αθλητών, ούτε και όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες που θα διέπουν την διεξαγωγή των αγώνων.

Μια διοργάνωση σαν το Hydra’s Trail Event, όπως είναι φυσικό, απαιτεί μήνες προετοιμασιών. Όλο τον προηγούμενο χειμώνα, καταβλήθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή ένας τιτάνιος αγώνας, για την προετοιμασία και διεξαγωγή των φετινών αγώνων. Έτσι με γνώμονα την αγάπη των αθλητών για το δρομικό αυτό γεγονός, αποφασίστηκε και η μετάθεσή των αγώνων για τις 28 και 29 Μαΐου 2021.

Ακόμα όμως και αυτή η μετάθεση, δεν ήταν αρκετή, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τα ισχύοντα και ως εκ τούτου η οριστική ματαίωση, ήταν πλέον μονόδρομος.

Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για το 2022. Ως ημερομηνία διεξαγωγής του Hydra’s Trail Event 2022, ορίζεται η 9 & 10 Απριλίου 2022

Ελπίζουμε σύντομα να αποτελέσει παρελθόν και μια κακή ανάμνηση, αυτή η δυσάρεστη κατάσταση και να μπορούμε να τρέξουμε και πάλι ξέγνοιαστοι, στα όμορφα μονοπάτια των βουνών μας! Υγεία και καλές προπονήσεις σε όλους!

Οργανωτική Επιτροπή

Hydra’s Trail Event