Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

Ευχαριστήριο της Ομάδας υποστήριξης Cheerleading Ρυθμικής και Ακροβατικής Γυμναστικής

  • Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021 13:10
  • 1'

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που στελέχωσαν την χθεσινoβραδινή εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία! Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να συγχαρούμε τα κορίτσια της Ρυθμικής και Ακροβατικής Γυμναστικής του νησιού μας και την προπονήτριά τους κυρία Ευθυμία Ρουσιά για το εξαιρετικό αποτέλεσμα!

* Μπορεί να αντιμετωπίσαμε πολλά εμπόδια μέχρι να ανέβουμε στην εξέδρα.

* Μπορεί οι αρμόδιοι φορείς του Δήμου και της ΚΕΔΥ να μην ανταποκρίθηκαν από την αρχή στο αίτημα της προπονήτριας να ενταχθεί η ομάδα στο πρόγραμμα των Μιαουλειων.

* Μπορεί στο τέλος της εκδήλωσης να μην μας δόθηκε η ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους αρωγούς μας, κάτι που αρχικά είχε συμφωνηθεί.

* Μπορεί η προπονήτριά μας να μην βραβεύτηκε με το μετάλλιο των Μιαουλείων, επειδή τάχα ανήκει σε φορέα, τη στιγμή που και οι άλλοι εκπαιδευτές που βραβεύτηκαν προσωπικά ανήκουν σε φορείς όπως ο ΥΝΟ και η ΚΕΔΥ.

Όμως το πάθος των κοριτσιών και η έντονη επιθυμία των γονιών τους να παρουσιάσουν ένα δείγμα των προσπαθειών τους, οδήγησε στο χθεσινό αποτέλεσμα!

Το χειροκρότημά του κόσμου ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση!

Ας ελπίσουμε από εδώ και στο εξής να δίνεται η απαιτούμενη προσοχή και προτεραιότητα σε οποιαδήποτε προσπάθεια ανεξαιρέτως, δημόσια αλλά και ΙΔΙΩΤΙΚΗ, γίνεται για τα παιδιά μας, το μέλλον της Υδρας!

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αθλητικό Όμιλο Ύδρας που αγκάλιασε όλο αυτό το εγχείρημα προσφέροντάς μας τη στέγη του, τη HELLENIC SEAWAYS καθώς και την PENSION EROFILI για τη στήριξη που μας προσφέρουν, την κ. Μαρσέλλου Μαρία για την παραχώρηση του προπονητικού χώρου στο Γενικό Λύκειο Ύδρας.

Τις πανελλήνιες πρωταθλήτριες Cheerleading του Αθλητικού κέντρου "ΑΔΩΝΗΣ" από το Κρανίδι.

Καλή επιτυχία, κορίτσια, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τον Ιούλιο.

Μα πάνω απ΄όλα πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας, τα δικά σας παιδιά που χθες μας έκαναν όλους υπερήφανους με τις αθλητικές τους ικανότητες στη ρυθμική και ακροβατική γυμναστική.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ!!!

Η ομάδα υποστήριξης CHEERLEADING ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Έξοδος Στην Ύδρα