Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο Υδραϊκός πάει Ευρώπη

  • Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 09:38
  • 1'

Μετά από τη νίκη που πέτυχε με 8-7 επί του ΠΑΟΚ στο δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου

Την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπως και πέρυσι, του 36ου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, κατέλαβε ο Υδραϊκός μετά τη νίκη του με 8-7 επί του ΠΑΟΚ στο δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου, στον 3ο και τελευταίο μεταξύ τους αγώνα κατάταξης των πλέι οφ, που έδωσε και το εισιτήριο για το Europe Cup της ερχόμενης περιόδου.

Οι Θεσσαλονικείς, που, στην διαδικασία των πλέι οφ, κατάφεραν να διεκδικούν θέση στην πρώτη 6άδα, μένουν στην 6η θέση, όπως και το 2021.

Ο Υδραϊκός είχε επικρατήσει στον 1ο αγώνα (9-7), ηττήθηκε στον 2ο στη Θεσσαλονίκη (8-11) και η διαδικασία για την 5η θέση, οδηγήθηκε σε τρίτο παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη κατάφερε να υπερισχύσει της αντίστοιχης του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, μετά από συναρπαστικό ως προς την ροή εξέλιξης του αγώνα.

Ο Άγγελος Φώσκολος ήταν αυτός που, στα 9’’ από τη λήξη έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, με τον Νίκολα Μιλάρντοβιτς (5 γκολ) να έχει ισοφαρίσει νωρίτερα με δύο διαδοχικά τέρματα (5.15’’ και 4.21’’) για τον ΠΑΟΚ, που βρέθηκε στο 7.37’’ πριν το τέλος να χάνει με δύο γκολ διαφορά (5-7), με το γκολ του Νίκου Αλβέρτη.

Τα 8λεπτα: 1-1, 3-3, 2-1, 2-2

ΥΔΡΑΙΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαίτης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Πρέκας 2, Αλμύρας 1, Μπλάνης, Γιάνκοβιτς, Φώσκολος 3, Άντζιτς 1, Αλβέρτης 1, Παρτσόγλου

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θόδωρος Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Μήλας, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 5, Σγουρίδης, Μπαγκλατζής, Προσινικλής Πολ., Κούμπαν, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τόττης, Σαλέχ

Διαιτητές: Νίκος Μπουδραμής, Χρήστος Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ