Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Hydra's Trail Event - Για 10 μέρες ακόμα ανοικτές οι εγγραφές - Τι περιλαμβάνει το αγωνιστικό διήμερο

  • Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 20:59
  • 1'
H Oργανωτική Επιτροπή του 8ου Hydra's Trail Event μας ενημερώνει για τους αγώνες:

"Η Ύδρα πλέον έχει φορέσει τα ανοιξιάτικα της και ετοιμάζεται να υποδεχθεί το καλοκαίρι. Στο νησί παντού μυρίζουν ανθισμένα λουλούδια, οι μαργαρίτες στο βουνό αρχίζουν να μας πνίγουν και πλέον μετράμε αντίστροφα να υποδεχθούμε όλους τους φίλους του Ορεινού τρεξίματος για να γιορτάσουμε μαζί το 8ο Hydra's Trail Event.
Το σίγουρο είναι ένα. Θα περάσουμε ωραία, θα γελάσουμε, θα τρέξουμε, θα δούμε αγαπημένα πρόσωπα και όλοι μαζί θα γράψουμε ιστορία σε μία διοργάνωση που έχει αγαπηθεί όσο λίγες στην χώρα μας.
Να υπενθυμίσουμε πως οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοικτές για περίπου 10 μέρες ακόμα.
Κάνε την εγγραφή σου στο παρακάτω link και ζήσε από κοντά το Hydra's Trail Event.


Το αγωνιστικό διήμερο περιλαμβάνει
Την Κυριακή το πρωί ξεκινάει ο απόλυτος μαραθώνιος βουνού, 38 χιλιομέτρων με 2000 περίπου συνολικής θετικής υψομετρικής. Από τους λίγους Ορεινούς μαραθωνίους που σχεδόν σε όλη την διαδρομή τρέχεις σε μονοπάτια δίπλα στην θάλασσα, αλλά και σε πολλά σημεία νιώθεις πως είσαι σε μία μεγάλη βεράντα με θέα το κεντρικό Αιγαίο και το απέραντο γαλάζιο.
Μετά από μία ώρα σχεδόν παράλληλα ξεκινάει και ο ημιμαραθώνιος Rock Race 18 χιλιομέτρων και 1050 μέτρων συνολικής θετικής υψομετρικής, ο οποίος κινείτε στην ίδια διαδρομή του μαραθωνίου χωρίς να έχει να ζηλέψει κάτι από τις ομορφιές του.

Το Σάββατο θα ξεκινήσουμε το πρόγραμμα με το Relay Race 5 χιλιομέτρων, μία ήμι-ορεινή Σκυταλοδρομία που αποτελείται από ομάδες των 2 ατόμων όπου ο καθένας ολοκληρώνει μία απόσταση 5 χιλιομέτρων και δίνει την σκυτάλη στον δεύτερο αθλητή της ομάδας για να κάνει την ίδια διαδρομή και να τερματίσει. Ένας πολύ εύκολος αγώνας ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές να δοκιμάσουν το τρέξιμο στο βουνό, αλλά παράλληλα να τρέξουν και στον αστικό ιστό του νησιού.
Συνεχίζουμε με τους αγαπημένους πλέον παιδικούς αγώνες, όπου όλα τα παιδιά μέχρι 14 ετών θα απολαύσουν το τρέξιμο γύρω από το λιμάνι σε διαδρομές ειδικές για κάθε ηλικία.
Και τέλος το αγαπημένο 5αρι Run and Fun της Ύδρας το απόγευμα του Σαββάτου το οποίο κινείτε στα γραφικά σοκάκια του νησιού και δίνει την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες να τρέξουν ή και να περπατήσουν απολαμβάνοντας την μοναδική αρχιτεκτονική των κτιρίων της Ύδρας.
Σας περιμένουμε όλους
Be there
8-9 April 2023
Hydra's Trail Event 2023 Vol.8"