Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Με επιτυχία ο 50ος ιστιοπλοϊκός αγώνας του Π.Ο.Ι.Α.Θ. - Οι απονομές των επάθλων

  • Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 13:39
  • 1'

Με επιτυχία διεξήχθη ο 50ος αγώνας της Ελληνικής Επαναστάσεως - Ύδρα 2023 του Π.Ο.Ι.Α.Θ. 

Πλήθος ιστιοπλοϊκών της 1ης ιστιοδρομίας Φάληρο - Ύδρα, 36 ΝΜ έφτασαν στην Ύδρα το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαρτίου και πλημμύρισαν το λιμάνι του νησιού μας.

Οι αγώνες που είναι συνδυασμένοι με την εθνική μας γιορτή, σηματοδοτούν κάθε χρόνο το ξεκίνημα της τουριστικής σεζόν και πάντα σκάφη και ιστιοπλόοι είναι καλοδεχούμενοι στην Ύδρα.  

Το Σάββατο της 25ης Μαρτίου το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο της Μητρόπολης η απονομή των επάθλων της 1ης ιστιοδρομίας στα πληρώματα των σκαφών, από τον Δήμαρχο Ύδρας Γ. Κουκουδάκη, τον Πρόεδρο του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου Θόδωρο Μουστακαρία, τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Μπελεγρή και άλλους φορείς.

ist e 0323Ο Δήμαρχος Γιώργος Κουκουδάκης με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων αδιάλειπτης διεξαγωγής του ιστιοπλοϊκού αγώνα του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης (Π.Ο.Ι.Α.Θ), πριν την έναρξης της τελετής της απονομής των επάθλων, απένημε στον εν λόγω Όμιλο το Μετάλλιο του Δήμου Ύδρας. Το Μετάλλιο παρέλαβε ο επίτιμος Δημότης Ύδρας και Πρόεδρος του Π.Ο.Ι.Α.Θ κ. Ιωάννης Μαραγκουδάκης.

Τα σκάφη με τα πληρώματά τους έφυγαν από την Ύδρα την Κυριακή το πρωί για να πραγματοποιήσουν την Δεύτερη ιστιοδρομία Ύδρα-Νέο Φάληρο.

Οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες έγιναν υπό την αιγίδα του Δήμου Ύδρας ενώ φιλοξενών όμιλος ήταν ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος (Υ.Ν.Ο.).

Εσωτερικές φωτογραφίες gallery ΠΟΙΑΘ media