Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

H όμορφη γιορτή επίδειξης αγώνων του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου

  • Κυριακή, 17 Αυγούστου 2014 15:14
  • 1'

Γέμισε από χαρούμενα παιδικά και εφηβικά πρόσωπα χθες το απόγευμα το Mira Mare στην Ύδρα, την ίδια ώρα που ευτυχισμένοι γονείς και συγγενείς καμάρωναν τα παιδιά τους στις επιδείξεις των τμημάτων εκμάθησης και αγωνιστικής κολύμβησης του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου. Ο λόγος για 22 αγωνίσματα κολύμβησης (πρόσθιο, ελεύθερο, ύπτιο κτλ.), όπου αγόρια και κορίτσια προπονημένα από τον Υδραϊκό Ναυτικό Όμιλο, έδωσαν και φέτος το αθλητικό τους «παρών» και εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους. Είναι δε άξιο λόγου, ότι κάθε χρόνο προστίθεται σημαντικός αριθμός παιδιών στο δυναμικό του ΥΝΟ στην κολύμβηση.
Κατά τη λήξη των αγωνισμάτων οι κολυμβητές παρέλαβαν τα μετάλλια και τις βραβεύσεις τους. Ενώ στο τέλος των κολυμβητικών επιδείξεων πραγματοποιήθηκε επίδειξη από τα τμήματα υδατοσφαίρισης και φιλικός αγώνας.
Αυτή η όμορφη γιορτινή συγκέντρωση αποτελεί εδώ και χρόνια ένα καθιερωμένο κολυμβητικό ραντεβού για όλα τα παιδιά της Ύδρας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου Θεόδωρος Μουστακαρίας, ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Φάνης Κεφαλλωνίτης, η Γραμματέας του Ομίλου Αναστασία Μαυρομάτη, η οποία συντόνισε με μεγάλη επιτυχία τους αγώνες, ο Έφορος του ΥΝΟ Δημήτρης Λυγούρας, και αυτός «ψυχή» του Ομίλου, μέλη του ΥΝΟ, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της ΚΕΔΥ, Τάσος Σωτηρόπουλος, η Αντιδήμαρχος Λουκία Λούλου, ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Γιώργος Κουκουδάκης, οι νεοεκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, Γιάννης Μπελεγρής, Μανώλης Καραμήτσος, Παναγιώτης Ράππας και Κατερίνα Μαραγκού, οι αρχές του τόπου και πλήθος κόσμου.
Και του χρόνου ευχόμαστε σ' αυτή την εξαιρετική εκδήλωση που είναι για τα παιδιά του νησιού μας, ιδιαίτερα σημαντική, όπως εξίσου σημαντικές είναι όλες οι προσπάθειες που γίνονται για τον αθλητισμό από τον Υδραϊκό Ναυτικό Όμιλο. Συνεργάτες για την κολύμβηση, είναι η προπονήτρια Ασπασία Παπαδάκη, και για τον Υδραϊκό στην υδατοσφαίριση, οι προπονητές Σωτήρης Σταθάκης και Νίκος Βαβούρης.
Αναμένουμε με χαρά τη φετινή χρονιά, όπου φυσικά θα μιλάμε όλοι για τη συμμετοχή του Υδραϊκού στην Α1, με αξιόλογες μεταγραφές και υπό την προπονητική πλέον καθοδήγηση του Δημήτρη Μαυρωτά.

{galler    photos: fonitisydras