Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Οι Εθελοντές είναι η Ψυχή του Hydra's Trail Event - Πληροφορίες για Eγγραφές

  • Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 21:13
  • 1'
Το Hydra’s Trail Event είναι μια απαιτητική διοργάνωση και η επιτυχία της εξαρτάται άμεσα από την άρτια συνεργασία όλων των εμπλεκομένων σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Κύριο ρόλο στο εγχείρημα αυτό παίζουν πάντα οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!
Μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι επωμίζονται εξ ολοκλήρου το μεγαλύτερο βάρος της ευθύνης για την ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή του αγωνιστικού διημέρου.
Είναι εκείνοι που με την όρεξη, το κέφι και το μεράκι τους, δίνουν τον παλμό στους αθλητές. Εκείνοι που φροντίζουν ώστε όλα να είναι τόσο οργανωμένα και ασφαλή, όπου στο τέλος, όλοι μαζί, αθλητές και επισκέπτες θα απολαύσουν το δυνατό χειροκρότημα της επιτυχίας.
Είναι αυτό το χειροκρότημα που θα τους γεμίσει ικανοποίηση γιατί θα επιβεβαιώσει ότι συνέβαλλαν καθοριστικά για ακόμη μία χρονιά στη διεξαγωγή ενός δύσκολου εγχειρήματος!
Είναι εκείνοι που θα καθορίσουν σημαντικά την ποιότητα της διοργάνωσης, καθώς θα συμβάλλουν ουσιαστικά τόσο κατά την περίοδο της προετοιμασίας, όσο και κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Για τη διεξαγωγή του αγώνα μας απαιτείται ένας μεγάλος αριθμός εθελοντών, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι στην ασφάλειας και στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους συμμετέχοντες καθώς και τους συνοδούς.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι εθελοντές θα είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές της διοργάνωσης.
Ο Εθελοντισμός είναι στάση ζωής. Δεν έχει ηλικία, δεν έχει φύλο, δεν έχει όρια.
Οι εθελοντές είναι η κινητήρια δύναμη και η ψυχή των αγώνων!
Σε αυτούς αξίζει το πιο μεγάλο και ζεστό χειροκρότημα!!!!
Για να ζήσουν για άλλη μια χρονιά το Hydra’s Trail Event από «μέσα» οι εθελοντές μπορούν να επικοινωνήσουν:
Γιώργος Μελαχροινός - 6988053437
Γιάννης Λαρετζάκης - 6938680145
Για εγγραφές εδώ: https://hydrastrail.gr/gine-ethelontis/