Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία ο φιλικός αγώνας μεταξύ των Ακαδημιών του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας και του Παναργειακού, στο Γήπεδο της Ύδρας

  • Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 11:27
  • 2'
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας μεταξύ των Ακαδημιών του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας και του Παναργειακού, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, στο Γήπεδο της Ύδρας.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Α.Ο.Υ, έγιναν όμορφοι αγώνες στις ηλικιακές κατηγορίες Κ-14, Κ-12, Κ-10 & Κ-8 με τους μικρούς αθλητές και των δύο ομάδων να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ στην κατάμεστη από γονείς και φίλους του Ποδοσφαίρου κερκίδα του Γηπέδου μας.
Από τον Α.Ο.Υ. ευχαριστούν την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ και τον Πρόεδρό της κ. Σταύρο Τσιόδρα, που τους τίμησαν με την παρουσία τους οι αθλητές και προπονητές της Ακαδημίας, στο γήπεδο της Ύδρας, δίνοντας έτσι τεράστια ευκαιρία και χαρά στα δικά μας παιδιά να αγωνιστούν απέναντι σε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα.
Ευχαριστούν θερμά το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ κ. Αργυρόπουλο Νικόλαο που παρέδωσε στον πρόεδρο της ομάδας μας μια φανέλα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ καθώς και αναμνηστικά λάβαρα της ομάδας του Παναργειακού.
Ευχαριστίες πολλές και στους άξιους προπονητές της Ακαδημίας του Παναργειακού κ. Ανδρέα Καραγεώργο, κ. Σταύρο Δωρή και κ. Νικήτα Ταραντίλη και τους εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία προσωπική και αγωνιστική!
Από τον Α.Ο.Υ. ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Ύδρας και τον Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Μπεράτη για την προσφορά αναμνηστικών μεταλλίων και κυπέλλων στους μικρούς αθλητές.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς του Α.Ο.Υ.  και συγκεκριμένα στην κα. Ζωή Πούλου για την προσφορά ατομικών νερών καθώς και τον κ. Χρήστο Μπεξή για την προσφορά του με μπανάνες, χυμούς και κρουασάν για όλα τα παιδιά.
Θερμές ευχαριστίες στους γιατρούς του νησιού μας που ήταν οι εγγυητές της ασφαλούς διεξαγωγής των αγώνων και συγκεκριμένα την Παιδίατρο κα. Σωτηρία Μπαλαμπάνη και τον Ιατρό κ. Νίκο Μποέμη.
Ευχαριστούν τους αθλητές της ανδρικής ομάδας του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας, Γεώργιο Κυριακάκη, Αλέξανδρο Παπανικολάου, Δημήτρη Κραβαρίτη, Φλάβιο Χάντρι, Κυριάκο Βλαχόπουλο, Κωνσταντίνο Παστό και Στάθη Γούναρη για όλη την βοήθεια που παρείχαν και με τη συνεισφορά τους βοήθησαν τα μέγιστα να πραγματοποιηθούν ομαλά οι αγώνες.
Ευχαριστούν τους Γονείς κ. Γιάννη Λαρετζάκη και κα. Χάριετ Τζάρμαν – Σαρρή για την βοήθεια τους στο έργο του προπονητή μας.
Τέλος ευχαριστούν τον Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας κ. Παναγιώτη Μαρκαντώνη για όλες τις ενέργειές του για την πραγματοποίηση των αγώνων αυτών που κατά κοινή ομολογία έμειναν όλοι κατενθουσιασμένοι.
Από τον Α.Ο.Υ. εύχονται στα παιδιά του Παναργειακού Καλή Πρόοδο και Καλό Καλοκαίρι και γιατί όχι στο άμεσο μέλλον να επανδρώσουν την Ανδρική ομάδα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ και να τους καμαρώνουν να αγωνίζονται στην SUPER LEAGUE!
Το ραντεβού της «ανταπόδοσης» της εξαιρετικής τιμής και χαράς να υποδεχθούν την Ακαδημία του Παναργειακού στο γήπεδο της Ύδρας έχει ήδη δοθεί….!
Ραντεβού λοιπόν στο πανέμορφο Γήπεδο του ΔΑΚ ΑΡΓΟΥΣ σύντομα!
ph0624aoy