Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Youkali: H νέα performance της Αγγελικής Πετροπετσιώτη στο Λονδίνο

  • Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 16:26
  • 1'

Στον ιδιαίτερο και φιλόξενο χώρο της Andipa Gallery στο Λονδίνο, η Αγγελική Πετροπετσιώτη παρουσιάζει τη νέα της performance "Youkali" The Pursuit οf Happiness. Εκεί θα πραγματοποιηθούν δύο παραστάσεις, την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου και 8 Φεβρουαρίου 2015 αντίστοιχα.
Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι μέσα από λογοτεχνικά αποσπάσματα των Pessoa, Anais Nin, Baudelaire, Tom Robbins και Susanna Tamaro. Η ιδέα μιλάει για έναν προορισμό ευτυχίας με οδηγό την "νεράιδα", η οποία μας ξεναγεί σε μονοπάτια απόλαυσης μέσα από το δικό της δρόμο, τη δική της "διαδρομή" ευτυχίας, που δεν είναι άλλη από αυτή της καρδιάς. Ζώντας την κάθε μας στιγμή, η ζωή μας δίνει τη δύναμη να βρούμε την ευτυχία και να ονειρευόμαστε το Youkali που έχουμε μέσα μας!
Η performance "Youkali" είναι βασισμένη σε μια ιδέα της Αγγελικής Πετροπετσιώτη, η οποία κάνει και τη σκηνοθεσία. Η Αγγελική που είναι ηθοποιός και γεννημένη στην Ύδρα, έχει στο ενεργητικό της στην Ελλάδα σημαντικό καλλιτεχνικό έργο. Τον τελευταίο καιρό ζει στο Λονδίνο, όπου έχει ήδη κάνει κάποιες ιδιαίτερες και πολύ αξιόλογες performances, έχοντας αποσπάσει πολύ καλές κριτικές.

Καλή επιτυχία σου ευχόμαστε  Αγγελική!

youkali

 


Concept & Direction: Αγγελική Πετροπετσιώτη
Performer: Ελένη Χατζηαυξέντη
Accordion: Αγγελική Κουφού
Costume: Μαγιού Τρικεριώτη
Lyrics arranged by: Ελένη Χατζηαυξέντη & Χρύσω Χαραλάμπους