Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

«Ιγκουάνα Ggoo». Το νέο βιβλίο της Ντιάνας Νασιοπούλου

  • Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 21:24
  • 1'

 

Νέο βιβλίο εξέδωσε η πολυγραφότατη Ντιάνα Νασιοπούλου-Παπαγεωργίου με τον τίτλο: «Ιγκουάνα Ggoo», από τις εκδόσεις Οσελότος και τη νεανική λογοτεχνία. Στο βιβλίο η συγγραφέας έχει κάνει παράλληλα και την εικονογράφηση, μια και συνηθίζει να δίνει με τις εικόνες της συνέχεια στη γραφή της. Φέρνοντας έτσι τον αναγνώστη, πιο κοντά στο θέμα με το οποίο καταπιάνεται και χαρίζοντάς του, ευχάριστες ζωγραφιστές στιγμές.iguana Λέξεις που βοηθούν στην αυτοβελτίωση, όπως αυτοπεποίθηση, υπομονή, αυτοεκτίμηση, αγώνας, στήριξη, ανεξαρτησία περιγράφονται στο βιβλίο «Ιγκουάνα Ggoo», με τρόπο ιδιαίτερο που η συγγραφέας γνωρίζει καλά και καταφέρνει μοναδικά. Η Ντιάνα Νασιοπούλου γράφει μια ιστορία που είναι σαν παραμύθι, και η οποία ταυτόχρονα είναι σε θέση να δώσει «φτερά» στον αναγνώστη και να τον κάνει να πιστέψει στις δικές του δυνάμεις.

Διαβάζουμε από το βιβλίο ένα απόσπασμα: «Πέτα Ggoo! Ταξίδεψε όπου λαχταράει η καρδιά σου. Γίνε ό,τι ονειρεύεσαι, δυναμωμένος, ελεύθερος, ανεξάρτητος. Συγχώρεσε όσους δεν ήξεραν, όσους «ξέχασαν» και σε πλήγωσαν. Μόνο τότε θα είσαι στ’ αλήθεια δυνατός και ελεύθερος».


Κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της Ντιάνας Νασιοπούλου: "Στοίχημα Ζωής", "Ο δράκος ο... ημιτελής", "Τα παραμύθια του Οσελότου" (Συμμετοχή με παραμύθι και εικονογράφηση) και "Κάνοντας τον κροκόδειλο να γελάσει", το "αφτί της τύχης", "Ο τοίχος του μαντολίνου".