Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Στο Arcola Theatre η πετυχημένη παράσταση της Αγγελικής Πετροπετσιώτη

  • Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016 17:46
  • 1'

 

  

Μετά την πρώτη πετυχημένη παρουσίαση της performance «Youkali - The Pursuit of Happiness» στον ιδιαίτερο χώρο της Andipa gallery στο Λονδίνο, η Υδραία Ηθοποιός Αγγελική Πετροπετσιώτη παρουσιάζει την 1η του Σεπτέμβρη, εκ νέου τη σκηνοθετική της δουλειά στο Arcola Τheatre, στα πλαίσια του φεστιβάλ Όπερας Crimeborn. Είναι ένα Concept που δημιούργησε η Αγγελική, βασισμένο στο τραγούδι του Kurt Weill «Youkali».  

petropetsioti aggeliki lΠρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι σε τρεις πράξεις μέσα από διαφορετικά ηχητικά μονοπάτια με στόχο την αναζήτηση της ευτυχίας, καθώς είναι διαφορετική για τον καθένα. Πού βρίσκεται; Και πώς μπορούμε να την κρατήσουμε;
Μια ατμοσφαιρική παράσταση υπό το φως των κεριών που εξελίσσει τη δράση της μέσα από ποίηση, λογοτεχνία και τραγούδια με την εξαιρετική ερμηνεία της Soprano Danae Eleni. Η μουσική μέσα από τον ήχο του piano accordion από τον καταπληκτικό και ταλαντούχο μουσικό Kimon Pallikaropoulos «ντύνει» τη διάθεση και κορυφώνει τις ατμόσφαιρες των σκηνών. Η επιμέλεια των κοστουμιών είναι της Laurie Bamon.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Αγγελική τελείωσε πρόσφατα το Directing Course στο Royal Central School Of Speech & Drama- University Of London. Καθώς επίσης έχει δημιουργήσει τη δική της Θεατρική εταιρία στο Λονδίνο με την ονομασία Mirror Theatre.
Καλή συνέχεια ευχόμαστε στην Αγγελική και πάντα επιτυχίες! Την παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αν και η ίδια είναι χαμηλών τόνων, οφείλουμε να πούμε ότι κάνει το νησί μας περήφανο με την ποιοτική της θεατρική πορεία και εξέλιξη.  

Πληροφορίες για την παράσταση εδώ


Photo Credits:

Πορτρέτο Αγγελικής από την Maroussa Μaravelia (φωτογράφος)

Κύρια φωτό Robert Walkman

Φωτό Αγγελικής με τους καλλιτέχνες από τον Chris Marlow