Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Αποκριάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους από τη Λέσχη Αποφοίτων Σχολής Ναυτιλίας της Ύδρας

  • Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2017 17:58
  • 1'

 

  

Αποκριάτικη γιορτή "μασκέ" διοργανώνει φέτος η Λέσχη Αποφοίτων Σχολής Ναυτιλίας Ύδρας, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης (Ζαΐμη 19, Πειραιάς). Η γιορτή που είναι αφιερωμένη σε μικρούς και μεγάλους θα περιλαμβάνει ομαδικά αποκριάτικα παιχνίδια, διαγωνισμούς τραγουδιού και αμφίεσης, παντομίμες, κυνήγι φανερού θησαυρού και άλλες πολλές εκπλήξεις. Την επιτυχία της εκδήλωσης εγγυάται η γνωστή και έμπειρη διασκεδαστική ομάδα "Ανακατωσούρες". Θα προσφερθούν σπιτικοί μεζέδες "της ώρας" και εδέσματα. 

Λόγω του περιορισμένου χώρου της αίθουσας, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη Γραμματέα της Λέσχης κα Αφροδίτη Λεκατσά στο 210-4539497. Ενημερωτικά να πούμε εδώ ότι την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 θα υπάρξει γεύμα στη Λέσχη συνοδεία ζωντανής μουσικής με τραγούδι και κιθάρες και πολύ κέφι.

Καλή επιτυχία ευχόμαστε σε όλες τις εκδηλώσεις της Λέσχης και στον αεικίνητο Πρόεδρο Θανάση Ζεύκη, τον επίτιμο Πρόεδρο Βαγγέλη Τσιγκάρη και τον αγαπητό Αντιπρόεδρο Αντώνη Τζίρμπη καθώς φυσικά και σε όλα τα μέλη της Λέσχης, που με πολύ μεράκι προγραμματίζουν ενδιαφέρουσες στιγμές ξεφαντώματος αλλά κυρίως ανταμώματος.