Greek English

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018     

undefined

Ρεσιτάλ δεξιοτεχνίας στη φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση. In Mo Yang και Alex Beyer καταχειροκροτήθηκαν

Αυγ 20, 2017, 03:01

Μια μοναδική βραδιά με συναρπαστικούς ήχους και την κλασική μουσική να συνεπαίρνει το πολυπληθές κοινό, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του Ι. Καθεδρικού Ναού Ύδρας.

Η καθιερωμένη Φιλανθρωπική εκδήλωση που για 8η χρονιά επιμελείται η οικογένεια Σοφιανού, χάρισε στιγμές έκστασης και ευφορίας σε όλους τους παρευρισκόμενους. Οι διάσημοι δεξιοτέχνες καλλιτέχνες In Mo Yang (βιολί) και Alex Beyer (πιάνο) ενθουσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν.

Η Φιλανθρωπική εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Κωστή Σοφιανού, με τα έσοδά της βοηθά στους σκοπούς του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας.

Η κοινωνική της χροιά, με την αδιάλειπτη προσφορά, κάθε χρόνο εμπνέει και συγκεντρώνει ανθρώπους με το αίσθημα της αλληλεγγύης και της στήριξης του εξαιρετικά σημαντικού έργου του Νοσοκομείου του νησιού μας.

Την εκδήλωση προλόγισε η Δικηγόρος Τζένη Σοφιανού και Ιδιοκτήτρια του Ξενοδοχείου "Λητώ", που με τους γιους της Νίκο και Αλέξανδρο οραματίστηκαν και έκαναν θεσμό τη Φιλανθρωπική Εκδήλωση. H κα Σοφιανού ενημέρωσε για το έργο της επιτροπής της εκδήλωσης και μίλησε για τους διεθνείς καλλιτέχνες.   

Τον λόγο έλαβε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Εφραίμ ο οποίος μίλησε για το Νοσοκομείο και τις μεγάλες προσπάθειες που γίνονται για να κρατηθεί ενεργό και ευχαρίστησε την οικογένεια Σοφιανού για την πολυετή υποστηρικτική πρωτοβουλία της.

Η υπέροχη μουσική βραδιά που έγινε στο πλαίσιο των "Θεομητορικών 2017" έριξε αυλαία μέσα από χειροκροτήματα και αισθήματα πλήρους ευχαρίστησης του πολυπληθούς κοινού. Με τον βιρτουόζο In Mo Yang και τον ταλαντούχο Alex Beyer ενθουσιασμένους που βρίσκονταν σε έναν διαφορετικό χώρο από τους συνήθεις, σε έναν χώρο γεμάτο ιστορία και ιδιαίτερη αρχιτεκτονική.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, γιατροί, πολιτικοί, άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου και της τοπικής κοινωνίας. Συγκεκριμένα για άλλη μια χρονιά κατέφτασε στην Ύδρα ειδικά για την εκδήλωση ο τ. Βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος με τη σύζυγό του Άννα Μαρία, ο οποίος ήταν στενός φίλος με τον Κωστή Σοφιανό.

Μεταξύ άλλων ήταν από το Ιερατείο οι: ΓΑΕ π. Ακίνδυνος Δαρδανός, Αρχιμανδρίτης π. Θεόδωρος Θεοδοσίου, Αρχιδιάκονος π. Νεκτάριος.

Οι βουλευτές της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και  Λευτέρης Αυγενάκης, Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής των Επιμελητηρίων της Ελλάδας και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κων/νος Μίχαλος, ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης, ο τ. Δήμαρχος Άγγελος Κοτρώνης, ο π. Δήμαρχος Κώστας Αναστόπουλος, ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Παναγιώτης Μανίκης, η Διευθύντρια του ΙΑΜΥ, Ντίνα Αδαμοπούλου, ο Διοικητής της Αστυνομίας Ιωάννης Μπαρμπούτης, ο Λιμενάρχης Γιώργος Μανδαλάκης, ο Διοικητής της ΑΕΝ, Ε. Δανόπουλος, η Λυντία Τρίχα, η Λούλα Κέρτσικωφ, η Άννα Πουσκούρη κ.α.

exodos ydra

newsletter

Η Επικαιρότητα της Ύδρας στo email σας