Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021

Την επίσημη έναρξη στο ΙΑΜΥ έκανε το Hydra World Music Festival

  • Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 01:07
  • 1'

Την πρώτη επίσημη έναρξή του έκανε την Παρασκευή το βράδυ της 25ης Αυγούστου το Hydra World Music Festival στη φιλόξενη ταράτσα του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας.

Την αυλαία του HWM Festival άνοιξε ο εμπνευστής του, Adriano Konialidis που φιλοδοξεί σε συνεργασία με τον Δήμο Ύδρας, να γίνει θεσμός αυτό το φεστιβάλ, το οποίο συγκεντρώνει διεθνείς καλλιτέχνες και δίνει παραστάσεις σε διάφορα σημεία του νησιού. Ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης καλωσόρισε το πολυπληθές κοινό και εξέφρασε τη στήριξή του στο φεστιβάλ, ενώ στη συνέχεια δώρισε στον Konialidis τo αναμνηστικό των "Κουντουριωτείων 2017".

Σε ένα πολύ καλό stage με άψογη ηχοληψία και φωτισμό, η μουσική και τα τραγούδια των καλλιτεχνών ξεκίνησαν μοναδικά το ταξίδι τους με την Youssra El Hawary από την Αίγυπτο , τη Malanca & Haksten Duo από την Αργεντινή και τους Momo Trio από την Ελλάδα. Ήταν μια διαφορετική μουσική προσέγγιση με κουλτούρες άλλων λαών, εναλλαγές και ακούσματα του κόσμου.

Παρούσα στην εκδήλωση μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν η Πρέσβειρα της Αργεντινής Carolina Perez Colman η οποία και στήριξε μέσω της Πρεσβείας το Festival.

H βραδιά συνεχίστηκε στο bar Amalour με τον Dj Megadon Betamax από την Αυστραλία και τον Μichael Rutten από τη Γερμανία.

Το πρόγραμμα της 26/8 έχει ως εξής: