Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κέφι και αντάμωμα στον όμορφο χορό του Υδραϊκού Συνδέσμου Πειραιά

  • Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2018 12:32
  • 1'

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε χθες στο εστιατόριο Salty του Ναυτικού Αθλητικού Συνδέσμου στην Ακτή Κουμουνδούρου στον Πειραιά, προσκεκλημένοι του Υδραϊκού Συνδέσμου Πειραιά.

Όλοι μαζί, διασκέδασαν στον πετυχημένο χορό του ΥΣΠ, σαν μια όμορφη συντροφιά με κοινό στοιχείο την Υδραίικη καταγωγή αλλά και την αγάπη για το νησί μας.

Σε έναν ιδιαίτερο χώρο, με φαγητό και ζωντανή μουσική, μέλη και φίλοι του Υδραϊκού Συνδέσμου Πειραιά, επίσημοι και μη, χόρεψαν και χάρηκαν το καθιερωμένο αντάμωμα.

Η Πρόεδρος του ΥΣΠ, Άννα Βάρκα-Μαυροειδάκου στον χαιρετισμό της μίλησε για την εκδήλωση και καλωσόρισε ενθουσιασμένη το πολυπληθές κοινό αλλά και τους επισήμους που τίμησαν με την παρουσία τους τη χοροεσπερίδα.
Από τα συν της βραδιάς, το όμορφο περιβάλλον, τα ζωντανά τραγούδια όπως η "ψαροπούλα", αλλά και το κέφι και τα χαμόγελα από όσους έλαβαν δώρα από τη λαχειοφόρο, (ο πρ. Βουλευτής Παναγιώτης Μελάς ήταν ο υπερτυχερός της βραδιάς που κέρδισε 3 δώρα), προσφορά του Οίκου Βέτιμη και το γλέντι κράτησε αμείωτο για πολλές ώρες.


Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν: ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας, Μανόλης Τσακίρης, ο τ. Δήμαρχος Ύδρας, Άγγελος Κοτρώνης, ο π. Δήμαρχος, Κώστας Αναστόπουλος, ο Δήμαρχος Αίγινας Δημήτρης Μούρτζης, o Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μελάς, ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Βάρκας, ο πρώην Γ.Γ. Περιφέρειας Αιγαίου και μέλος της Επιτροπής Περιφερειών της Ε.Ε. Σπύρος Σπυρίδων, ο πολιτευτής της ΝΔ, και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Χριστόφορος Μπουτσικάκης, o Υποστράτηγος Αστυνομίας ε.α. και Γραμματέας Δημ. Τάξης του ΛΑ.ΟΣ, και πολιτευτής Πέτρος Μούγιος, ο Ναύαρχος Λ.Σ. Άγγελος Τούντας, η Προϊσταμένη του ΙΑΜΥ, Ντίνα Αδαμοπούλου, ο Χειρουργός, Παναγιώτης Μανίκης, η Δημοσιογράφος Παυλίνα Πρωταίου, ι Πλοίαρχοι Ε.Ν. Γιάννης Τάγκαλος και Γιώργος Σκλάβος, το Δ.Σ. του ΥΣΠ (Σταματάκος Νίκος, Κουντουριώτη Μάντη, Δαρδανός Νίκος, Φανελλάκης Γεώργιος, Βέτιμη Μάρια, Βούλγαρης Ιωάννης, Γιαννούλης Γεώργιος), η καλή φίλη του συνδέσμου Νέζω Νικολούδη-Δανάμπαση με τις εγγονές της και την κόρη της Ανδριάνα Σπανού και άλλοι εκλεκτοί συνδαιτημόνες.
Χαιρετισμό απέστειλε ο Βουλευτής Α’ Πειραιά, Κώστας Κατσαφάδος, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατόν να είναι στην εκδήλωση, ενώ τον εκπροσώπησε η σύζυγός του Νόρα Μιχαλολιάκου και συνεργάτες του γραφείου του.