Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019

Ενημερωτική συνάντηση στην Ύδρα σχετικά με το πρόγραμμα «Υιοθεσία Πλοίου»

  • Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 20:42
  • 1'

H Αδελφότης Υδραίων Αθηνών διοργανώνει και προσκαλεί στην ενημερωτική συνάντηση σχετικά με το πρόγραμμα «Υιοθεσία Πλοίου», που θα πραγματοποιηθεί στην Ύδρα σε συνεργασία με την PROJECT CONNECT, για την ευαισθητοποίηση των μαθητών των δημοτικών σχολείων στη ναυτοσύνη και τη ναυτιλία.

Το πρόγραμμα «Υιοθεσία Πλοίου» εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων τον Οκτώβριο 2018 και ήδη υλοποιείται σε 5 δημοτικά σχολεία του Πειραιά, σε συνεργασία με ναυτιλιακές εταιρείες της ποντοπόρου ναυτιλίας.

Η Ύδρα, με την μεγάλη ναυτική ιστορία της, είναι ιδιαίτερα συνδεδεμένη με την ναυτιλία και τους ανθρώπους της. Στο τριήμερο αυτό θα δίνεται η ευκαιρία ξενάγησης στα μουσεία και τα αρχοντικά της Ύδρας καθώς και συμμετοχής σε μια υπέροχη βόλτα με άλογα στα σοκάκια και στα ορεινά μονοπάτια της Ύδρας.

Η ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην οικία του Προέδρου, κ. Γιάννη Σαχίνη, οδός Ναυάρχου Σαχίνη 5, την Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019, ώρα 12:30, όπου επ’ ευκαιρία της επετείου της 25ης Μαρτίου θα παρατεθεί ελαφρύ παραδοσιακό γεύμα.

Κοινός σκοπός των διοργανωτών είναι η προσέλκυση νέων στα ναυτικά και ναυτιλιακά επαγγέλματα για την συνέχεια και εξέλιξη της ελληνικής ναυτιλίας.

Γιάννης Σαχίνης Πρόεδρος Αδελφότης Υδραίων Αθηνών - Ειρήνη Νοτιά Διευθύνουσα Σύμβουλος PROJECT CONNECT - Γεώργιος Τσαβλίρης Πρόεδρος PROJECT CONNECT

ΠΑ έως Τετάρτη 20.3.2019

Πληροφορίες στο τηλ. 6947-378074 ή στο e-mail: adoptashiphydra1@gmail.com

www.aya.com.gr www.facebook.com/AdelfotisYdraiwnAthinwn
www.project-connect.gr www.facebook.com/projectconnect.gr/ www.linkedin.com/company/projectconnect