Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ύδρας και το Σωματείο Gina Bachauer οργανώνουν συναυλία στις 4 Σεπτεμβρίου στο Ξενοδοχείο Bratsera

  • Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021 10:27
  • 1'

Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Ύδρα μία σπάνια μουσική βραδιά στις 8:00 μμ. στο ξενοδοχείο Bratsera.

Η Συναυλία πραγματοποιείται με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ύδρας και το Σωματείο Gina Bachauer με έργα Chopin, Debussy, Saint-Saens, Liszt, Bach, Ponse.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Παναγιώτης Τροχόπουλος, πιάνο, Σταμάτης Βλαχοδημήτρης, πιάνο, Αλέξανδρος Σιουπούλης, βιολοντσέλο, Φοίβη Παρασκευά, πιάνο, Αθανάσιος Κυπάρος, βιολί.

Την Μουσική Επιμέλεια έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Καράμπελας – Σγούρδας, Πρόεδρος του Σωματείου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ύδρας έχει προσφέρει υψηλού επιπέδου συναυλίες στο νησί, εδώ και 40 χρόνια και έχει προβάλει Έλληνες και ξένους solist όπως τον Λ. Καβάκο στην πρώτη και δεύτερη συναυλία της καριέρας του.

Σήμερα, το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer, με σεβασμό στη μνήμη της κορυφαίας πιανίστας, συνεχίζει το έργο της υποστηρίζοντας και αναδεικνύοντας νέους χαρισματικούς μουσικούς της πατρίδας μας.

Η χώρα μας συνεχίζει πάντα να γεννά εξαιρετικά προικισμένους μουσικούς.

Νέοι από κάθε περιοχή της Ελλάδας δεν παύουν να εντυπωσιάζουν με τις θαυμαστές ικανότητές τους.

Γνωρίζοντας  ότι ο αριθμός των νέων που μελετούν και διαπρέπουν στη μουσική είναι μεγάλος, θεωρούμε χρέος μας να στεκόμαστε στο πλάι τους και να διευκολύνουμε την πορεία τους στον δρόμο της υπέρτατης μουσικής τέχνης.