Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023

ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ: Παρουσίαση του βιβλίου "Ιππότες του Τάγματος του Αγίου Ιωάννη της Ιερουσαλήμ στη Θάλασσα"

  • Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 19:49
  • 1'

IPPOTES1222Η νέα εκδοτική δράση του ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ. είναι γεγονός! Πρόκειται για το βιβλίο της συγγραφέως και ερευνήτριας Ναυτικής Ιστορίας Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου και μέλος του ΔΣ/ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ με τίτλο “Ιππότες του Τάγματος του Αγίου Ιωάννη της Ιερουσαλήμ στη Θάλασσα”. Ένα έργο που δεν περιορίζεται μόνο στο να φέρει στο φως τη ζωή και το έργο των Ιωαννιτών Ιπποτών αλλά εστιάζει, για πρώτη φορά στην ελληνική βιβλιογραφία, στις ναυτικές και πειρατικές τους δραστηριότητες καταθέτοντας με στοιχεία και πηγές, την πραγματική ιστορική διάσταση της ισχυρής αυτής ναυτικής δύναμης με κρατική υπόσταση και έντονο χριστιανικό πολεμικό χαρακτήρα που για αιώνες αποτελούσε τον φόβο και τον τρόμο, των μωαμεθανών κυρίως, ναυτικών στη Μεσόγειο.

Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 6.30 το απόγευμα στον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ), Ακτή Δηλαβέρη 3, Πειραιάς

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

-Αντιναύαρχος ε.α Κωνσταντίνος Μαζαράκης Αινιάν Π.Ν, Πρόεδρος ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ.

-Ιωάννης Μ. Δανδουλάκης (ΜΑ), Στρατιωτικός ιστορικός – πολιτικός επιστήμων – διεθνολόγος

-Αντιναύαρχος ΠΝ (ε.α.) Παναγιώτης Καραμανώλης, Μέλος του Τάγματος Αγίου Ιωάννου της Ιερουσαλήμ

και η συγγραφέας

Συντονισμός εκδήλωσης: Αρχιπλοίαρχος ε.α Λεωνίδας Τσιαντούλας Π.Ν, Αντιπρόεδρος ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ.

Σας ενημερώνουμε ότι το βιβλίο, που στην εκδήλωση θα διατίθεται σε προνομιακή τιμή, είναι διαθέσιμο για αγορά μέσω της εταιρείας ebooks.gr (κεντρικός διανομέας) η οποία αναλαμβάνει να αποστείλει το βιβλίο στο σπίτι σας χωρίς προκαταβολή, με έκπτωση 10% και χωρίς επιβάρυνση για έξοδα μεταφοράς με ένα τηλεφώνημά σας στο 2118002111 (τελική τιμή 18 ευρώ).

IPPOTES31222

Πολυμέσα